30 september 2015

100 euro korting op entree voor Emerce eDay 2015

Op 8 oktober vindt Emerce eDay 2015 plaats in de Kromhouthal in Amsterdam. Emerce eDay 2015 brengt je het laatste nieuws op het gebied van media, e-business en marketing en biedt ook dit jaar weer een hoogwaardige line up. Met meer dan 70 (internationale) sprekers als Seth Shapiro (New Amsterdam Media, former Disney), Stef van Grieken (Google), Nils Wollny (Audi), Ben Huh (Cheezburger) en Mert Ugurdiken (Mertabi).

Sanoma is Golden Sponsor van dit event en programmeert tijdens eDay verschillende sprekers:

  • Gert-Jaap Hoekman (Hoofdredacteur NU.nl) vertelt je meer over de NU.nl app Cameraad. Een app voor live burgerverslaglegging als aanvulling op het bestaande nieuwsaanbod. 
  • Patrick van Buuren (Commercial Director Sanoma Digital NL) over de mogelijkheden die data biedt bij het cross device identificeren en bereiken van je doelgroep
  • Daan Sip (Founder Social1nfluencers) neemt plaats in het panel over Multi Channel Networks.

Daarnaast is Sanoma ook te vinden met een Sanoma/SBS stand op de vloer. Je bent van harte welkom voor een borrel op de stand aan het einde van de dag.

Speciale eDay aanbieding

Relaties van Sanoma kunnen gebruik maken van een speciale eDay aanbieding. Je krijgt € 100,- korting op een toegangsbewijs. Bestel gelijk een ticket. Kies bij kaartsoort voor regular ticket (discounted  € 100.00).

See you @eDay!