8 mei 2013

101 Woonideeën-badkamer samen met Bad in Beeld

Bijzonder trots zijn we op de nieuwe 101 Woonideeën-badkamer die we in samenwerking met Bad in Beeld hebben ontwikkeld. Deze badkamer is basic, flexibel, compleet, praktisch, mooi en heel betaalbaar. Waarden die perfect passen bij zowel 101 Woonideeën als Bad in Beeld.
 

Zoals gezegd: de badkamer van 101 Woonideeën is flexibel. Dat wil zeggen dat de consument zelf de invulling bepaalt. Heb je alleen ruimte voor een douche en een wastafel of zit er meer ruimte in je badkamer én in je budget, dan kan er misschien ook nog een toilet en een bad bij. En voor wie voor het totaalplaatje gaat: de tegels voor zowel vloer als wand kunnen in één moeite door besteld worden.

Geheel in 101-stijl is de badkamer zo ontwikkeld dat hij in verschillende sferen past. De meubels zijn gemaakt van massief eikenhout, afgewerkt met een grijze watervaste waxfinish. De tegels, verkrijgbaar in twee stijlgroepen, bepalen de sfeer van je badkamer. Alle sanitair producten zijn van het Bad in Beeld huismerk.

Er zijn ruim veertig Bad in Beeld winkels in Nederland en vanaf 1 april is de 101-badkamer er te zien en natuurlijk te koop!

Meer info bij je accountmanager of neem contact op met Sales Home Deco, 088 556 4422 of saleshomedeco.nl@sanoma.com