2 oktober 2018

Kleurrijke start van het woonseizoen 2018

Het woonseizoen is sinds vandaag officieel gestart. De vt wonen&design beurs heeft haar deuren in de RAI Amsterdam geopend. Ieder jaar verzamelt de vt wonen&design beurs alle wooninformatie en trends onder één dak. Met diverse inspiratiesessies, vakkundige adviezen van stylisten en vier hallen kan elke bezoeker zijn of haar hart ophalen.

Inrichten: geef je huis een snelle metamorfose
De vt wonen&design beurs belooft de mooiste merken, beste experts, nieuwste designs en meest verrassende ontwerpen. Voor elke huis biedt de beurs inspiratie voor een snelle metamorfose.

Antwoord op al jouw woonvragen
Ga je verbouwen? Hoe pak je het aan? Wat is er te koop? Op deze en heel veel meer vragen krijgt de woonconsument antwoord op de vt wonen&design beurs 2018. Diverse experts lichten dit zelfs persoonlijk toe.

Kleur
Opvallend: de opmars van kleur in het interieur dit seizoen is duidelijk zichtbaar. Denk aan tropische kleuren met hout, metaal en marmer. Alle kleurtrends komen ruim aan bod.

Tijd & stilte
‘Tijd & stilte’ is de nieuw luxe. De behoefte om ons terug te trekken en voor even onzichtbaar te zijn, wordt steeds groter. Dit komt terug in bijvoorbeeld scheidingswanden in verschillende vormen maar ook de uitgebreide nieuwe mogelijkheden in badkamers.

Aandacht voor maatwerk en ambacht
Bijzondere materialen en toepassingen zie je terug in zowel vloeren, keukens als meubels. Tijdens de beurs en inspiratiesessies wordt er veel aandacht besteed aan maatwerk en ambacht; een interessante trend.

Meer informatie
Tot en met aanstaande zondag is de beurs geopend voor publiek. Kaarten zijn beschikbaar vanaf 20 euro. Alle informatie is te vinden op de website van vtwonen.