14 april 2016

33 Landen, 1 Beauty Award

Vanavond was het D-day voor de internationale beauty-industrie. De winnaars van de Marie Claire Prix d’Excellence de la Beauté zijn bekendgemaakt in sterrenrestaurant Aan de Poel in Amstelveen. Redacties uit alle 33 landen waar het glossy magazine verschijnt, waren unaniem enthousiast over de beste verzorgings- en make-up producten van het jaar.

Zij verdienen de schoonheidsprijs

Een internationale jury van onafhankelijke beautyjournalisten selecteerde de allermooiste en meest innovatieve producten van 2015.

De prijzen gingen naar:
– Giorgio Armani Crema Nuda
– Shiseido Expert Sun Aging Protection Lotion
– Vichy Ideal Body
– Lancôme Miracle Cushion
– Chanel Hydra Beauty Micro Sérum

De Nederlandse jury voegde daar nog aan toe:
– Clarins Eclat Minute Huile Confort Lèvres
– Giorgio Armani Eye & Brow Maestro
– Sisley Super Soin Solaire
– La Prairie Anti-Aging Rapid Response Booster

Over Marie Claire Prix d’Excellence de la Beauté

Marie Claire Prix d’Excellence de la Beauté is al 30 jaar de meest gerenommeerde award in de internationale beauty-business. In Nederland bestaan zowel het beauty-event als het magazine 26 jaar. De nationale winnaars worden gekozen door een onafhankelijke jury, dit jaar bestaand uit beautyjournalisten Dionne Pool van Marie Claire, Maroesja de Ruyter van Harper’s Bazaar, Marjolein Vermeij van Beau Monde, Paulijn van der Pot van L’Officiel en Stephanie Brandes van Grazia.
Claudia Straatmans, hoofdredacteur Marie Claire: “Bij Marie Claire vieren we de schoonheid iedere dag, maar de Prix d’Excellence de la Beauté is natuurlijk de kers op de taart. Het stemt me trots dat we deze wereldwijd erkende beauty-onderscheiding ook dit jaar weer mogen uitreiken.”