12 maart 2014

33 landen, 1 beautyaward

Vanavond was het D-day voor de internationale beauty-industrie. De winnaars van de Marie Claire Prix d’Excellence de la Beauté zijn bekendgemaakt in restaurant Bord’Eau van hotel De L’Europe in Amsterdam. Redacties uit alle 33 landen waar het glossy magazine verschijnt waren unaniem enthousiast over de beste make-up- en verzorgingsproducten van het jaar.

Zij verdienen de schoonheidsprijs

Een internationale jury van onafhankelijke beautyjournalisten selecteerde de aller-mooiste en meest innovatieve producten van 2013. De prijzen gingen naar:

– Chanel Les Beiges, Les Temps Essentiel en Le Volume
– Estée Lauder Advanced Night Repair Synchronized Recovery Complex II
– Lancôme DreamTone
– Giorgio Armani Lip Maestro
– Sisley Botanical D-Tox
– Lancaster Sun Sport Invisible Mist

De Nederlandse jury voegde daar nog aan toe:
– Vichy LiftActiv Derm Source 10 Ogen & Wimpers
– Dior Abricot Manucure Serie & Gel Coat
– Kérastase Couture Styling Collectie

Over Marie Claire Prix d’Excellence de la Beauté

Marie Claire Prix d’Excellence de la Beauté is al 28 jaar de meest gerenommeerde award in de internationale beauty business. In Nederland bestaan zowel het beauty event als het magazine 24 jaar. De nationale winnaars worden gekozen door een onafhankelijke jury, dit jaar bestaand uit beautyjournalisten Maroesja de Ruyter van Marie Claire, freelance beautyjournalist Anneloes Tas die tevens voorzitter is van BeautypersNL, Manon Hanssen van Grazia en Brigitte Tellier van Glamour.

Claudia Straatmans, Hoofdredacteur Marie Claire: “Bijna dertig jaar beauty-expertise maakt de Prix d’Excellence de Beauté tot dé Oscars onder de Beautyprijzen.”