15 juni 2018

500 jaar aan vrouwenwijsheid: Nouveau Matinee een succes!

Nouveau, de grootste luxe glossy van Nederland organiseerde 14 juni een drukbezochte middag vol levenslessen & vrouwenwijsheden. Stijl, substantie en spirit in het smaakvolle Concertgebouw Amsterdam. Inspirerende sprekers als prinses Laurentien, Hedy d’Ancona en Sacha de Boer reikten de groter groeiende 50+ doelgroep een kompas aan om haar leven nog beter op koers te krijgen.

In 2019 is meer dan helft van de volwassen Nederlandse bevolking 50 of ouder. Voor deze doelgroep was nog geen passend, stijlvol evenement. Nouveau zet met haar Matinee een nieuwe standaard neer, nog nooit waren er zo veel stijlvolle 50+ sprekers bij elkaar. Prinses Laurentien: “Ik wil de maatschappij graag verrijken, verbinden en inspireren.” Hedy d’Ancona: “Hoe oud je ook bent blijf altijd verontwaardigd.”

Barbara van Beukering: “Wat ik heb geleerd van rolmodellen ouder dan 70: heb een doel, blijf jezelf door ontwikkelen, en kruip nooit, maar dan ook nóóit achter een geranium.” De Nouveau Matinee vindt in 2019 weer plaats.