https://www.youtube.com/watch?v=I8RtHcorGak

1 juli 2015

50.000 ogen op jou gericht tijdens Tina-dag XL

Op de Tina-dag XL staat jouw merk in de spotlights. 25.000 meiden staan te popelen om hun onverdeelde aandacht op je te richten. Sta je op de Tina-dag, dan ben je een ster voor de doelgroep. Beroemd worden was nog nooit zó makkelijk. Tina-dag XL vindt plaats op zaterdag 26 en zondag 27 september. Ook deelnemen aan dit unieke evenement?

De Tina-meiden hebben één grote gezamenlijke hobby en dat is shoppen. Dat is dan ook wat ze het liefste doen op de Tina-dag XL. Tijdens het evenement geven ze hier maar liefst €35 aan uit. Tussendoor kunnen ze ook nog genieten van leuke optredens, workshops, attracties en gezelligheid. Op geen enkele andere plek vind je zoveel meiden bij elkaar.

Nog 90 dagen tot de Tina-dag

Met een historie van vierentwintig jaar is de Tina-dag voor meiden van 7 t/m 15 jaar een echt begrip geworden. Op het event wanen de meiden zich in een echte Tina wereld en kunnen ze alles doen wat ze leuk vinden. Op de Tina-dag tref je de echte Tina meiden aan: spontaan, vrolijk en vooral nieuwsgierig. Ze shoppen graag, experimenteren met make-up, mode & beauty, lezen strips en boeken, zwijmelen weg bij hun pop-, vlog- en tv-idolen en willen alles weten. Tina past perfect in hun wereld. Al meer dan vijfenveertig jaar een sterk merk: herkenbaar, betrouwbaar en vrolijk.

  • Wie? Zo’n 25.000 meiden in de leeftijd van 7 t/m 15 jaar en hun ouders
  • Wat? Het leukste meidenevent van het jaar
  • Waar? Attractiepark Duinrell in Wassenaar
  • Wanneer? Zaterdag 26 & zondag 27 september 2015
  • Hoe laat? 09.30 uur – 17.30 uur
  • Thema? ‘Wild West’

Contact Tina-dag

Interesse in deelname aan dit unieke evenement? Neem dan contact op met je accountmanager of bel Leonore Tilleman, Commercieel Projectmanager Kids & Teens, via 06 200 112 70.

Video Tina-dag impressie