11 maart 2013

90.000 vrouwen met jóuw product

Hoe laat je binnen een week tijd 90.000 enthousiaste vrouwen kennis maken met uw product? Op de Libelle Zomerweek! De ideale plek om kennis te laten maken met jouw product, want iedereen is vrolijk en van zin er een onvergetelijke dag van te maken. Over een bezoekje aan de Libelle Zomerweek wordt nog lang nagepraat. Zorg dat uw product onderdeel van dat gesprek is.

Je hoeft alleen maar te zingen: ‘Brasil… Lalalalalalalala!’ en je voeten beginnen te tappen, je heupen te wiegen en er komt een glimlach op je gezicht. En dat is precies het gevoel dat Libelle wil neerzetten op de Libelle Zomerweek 2013. Je komt heupwiegend binnen en loopt heupwiegend en met een glimlach op het gezicht weer naar buiten.

100% bereik
Iedere bezoeker van de Libelle Zomerweek krijgt een door Libelle ontworpen sampletas cadeau. Deze unieke sampletas is gevuld met mooie en leuke samples en flyers. Jouw merk/product kan hier ook in zitten!

Deelnametarief
De kosten voor het deelnemen met 1 item (sample, flyer), oplage 90.000 stuks, zijn:

  • € 5.810,- voor deelname met een sample
  • € 8.305,- voor deelname met een flyer

Deelnemen is mogelijk vanaf minimaal 10.000 stuks. Het deelnametarief voor een item is exclusief productiekosten. Het maximale formaat van een flyer is A4-formaat en het maximale gewicht is 250 gr. We bieden exclusiviteit aan samples op productniveau (voorbeeld: naast shampoo geen andere shampoos, wel zijn andere haarproducten mogelijk).

Aanleverdatum
De deadline voor het aanleveren van samples en flyers is vrijdag 29 maart 2013.

Handling
De Libelle Zomerweek zorgt voor het inpakken, distribueren en persoonlijk uitdelen van de sampletassen aan de bezoekers. Iedere bezoeker ontvangt een sampletas na inlevering van een sampletasbon.

Reserveringen
Reserveer snel, want het aantal samples is uiteraard beperkt. Je kunt contact opnemen met elles.onstein@sanoma.com of francis.otten@sanoma.com.

Andere opties voor deelname aan de Libelle Zomerweek
Naast de sampletas zijn er meer mogelijkheden om deel te nemen aan de Libelle Zomerweek. Denk bijvoorbeeld aan deelname met een tent/stand, tent met mediapakket, modeshow, sponsoring of workshops. Voor meer informatie: