5 november 2018

Acteur Michiel Huisman aantrekkelijkste bekende man

Acteur Michiel Huisman staat op nummer 1 in de Top 15 van aantrekkelijkste bekende Nederlandse mannen. Deze einduitslag van een Story-enquête staat gepubliceerd in de najaarsspecial Story Genieten die op dinsdag 30 oktober uitkomt. Op nummer 2 en 3 staan respectievelijk acteur Barry Atsma en presentator Arie Boomsma.

De Story-enquête betrof een kwalitatief onderzoek onder de medewerkers van de Sanoma-titels Libelle, Viva, Flair, Nouveau, Tina, Fashionchick en Story. Uit een lijst van 75 voorgeselecteerde mannen kon een persoonlijke Top 3 worden samengesteld; eigen toevoegingen waren ook welkom. Aan de hand van een gewogen puntensysteem werd de einduitslag berekend.

Opmerkelijk aan de einduitslag is dat Michiel Huisman en Barry Atsma met een overduidelijke voorsprong wonnen van de overige kanshebbers. Tevens viel op dat geregeld als ‘lekker hapje’ in de media gepresenteerde bekende mannen als Tim Douwsma, Thomas Berge, Timor Steffens en prins Maurits van Oranje geen enkele vermelding scoorden.

Winnaar Michiel Huisman (18 juli 1981) maakt momenteel carrière in de Verenigde Staten, waar hij prominenten rollen vertolkt(e) in series als Nashville, Game of Thrones en momenteel The Haunting of Hill House. Michiel is getrouwd met actrice Tara Elders, met wie hij een dochter heeft.

Sanoma-titel Story schrijft over de showbizz-, society- en royaltywereld. Het entertainmentblad heeft een wekelijks bereik van 788.500 lezers en staat in de Top 10 van publieksbladen met het grootste bereik (bron: NOM Print Monitor 2018-III). Story.nl, met daarop dagelijks aangevuld nieuws, telt maandelijks 706.900 users (bron: Google analytics, september 2018).