• De kracht van een event

Een evenement is dé plek waar de doelgroep echt tot leven komt. De perfecte gelegenheid om de doelgroep live in contact te brengen met jouw product/merk. Bezoekers willen zien, proeven, beleven, aanraken en zich laten informeren. Ze geven direct feedback, willen graag producten testen en zijn zelfs bereid direct te kopen.

Deelname aan een evenement is een zeer sterke toevoeging in jouw marketingcommunicatie- mix. Merkbeleving uitbreiden, leads genereren, loyaliteit vergroten en verkoop realiseren; met een event kan het allemaal.

Mogelijkheden

Libelle Zomerweek: 23 t/m 29 mei te Almere

Uit het hele land komen drie generatie vrouwen samen genieten van een dag ‘live’ Libelle. Het gezelligste feest voor vriendinnen is een dagje shoppen, workshoppen, proeven, eten & drinken, inspiratie opdoen en meezingen met bekende artiesten. Libelle Zomerweek is dé plek om direct in contact te komen met je doelgroep en om je merk of product onder de aandacht te brengen van zo’n 82.000 potentiele kopers!

Lees meer

Tina festival

Tina Festival (voorheen de Tina-dag) is de afgelopen jaren uitgegroeid tot hét event waar je als meisje moet zijn geweest! Met al een aantal uitverkochte edities van het event, waarvan 5 weekend edities, heeft Tina Festival bewezen dat het dé plek is om je doelgroep te ontmoeten. Tina Festival is een combinatie van optredens van bekende artiesten, youtubers, workshops, attracties en natuurlijk heel veel shoppen! Op het event wanen de meiden zich in een echte Tina wereld en kunnen ze alles doen wat ze leuk vinden. Dit jaar hebben ruim 19.000 meiden en 7.000 ouders (voornamelijk moeders) Tina Festival bezocht.

Lees meer

vt wonen&design beurs: 1 t/m 6 oktober te Amsterdam RAI

De vt wonen&design beurs is de grootste en meest complete consumentenbeurs op woongebied van Nederland. Gemiddeld trekt dit event ruim 98.000 bezoekers. De beurs geeft de bezoeker het gevoel ‘in’ de vtwonen te stappen en geeft hen nog meer binding met het merk.

Lees meer

Margriet Winter Fair, 22 t/m 28 november Den Bosch

Margriet Winter Fair is een 3D-beleving van het succesvolle merk Margriet. Het grootste overdekte vrouwen event van Nederland biedt vlak voor de feestdagen ruimte om in contact te komen met meer dan 70.000 vrouwen in de leeftijd 30+. Bezoekers kunnen er (kerst)cadeautjes kopen én zelf maken, producten testen en inspiratie opdoen om hun huis in feestsfeer te brengen, het echte Margriet-gevoel ervaren en genieten van optredens. De betoverende decembermaand begint op Margriet Winter Fair.

Lees meer

In de wolken festival: oktober 2019 te Amsterdam RAI

Ouders van Nu viert dit jaar haar 50ste verjaardag. Hoe kan dit beter dan met een eigen feestje? Op het “In de wolken festival” vinden, naar verwachting 20.000 aanstaande moeders, hun partners, (schoon) moeders en vriendinnen alles over baby’s en wat daarmee samengaat.

Lees meer

VIVA400

VIVA400 is na al die succesvolle jaren uitgegroeid tot meer dan een awardshow en netwerkevent. VIVA400 is een begrip onder jonge, ambitieuze en ondernemende vrouwen. Het is erkenning van waar ze voor staan, wat ze doen en waar ze in geloven. VIVA400 is het gehele jaar zichtbaar en uit zich in een vaste pijler en meerdere (netwerk)evenementen per jaar.

Lees meer

Meer weten over de mogelijkheden van events?

Neem contact op met onze sales afdeling!