• De kracht van online video

    Beeld heeft impact. Daarom maken wij gebruik van videocontent waarin wij onze adverteerders graag een passende plek bieden.
    Ons videonetwerk is uniek omdat al onze titels gebruik maken van dezelfde video library. De kracht van het delen van videocontent binnen verschillende media en tussen al onze merken wordt hiermee volledig benut. Hierdoor hebben wij verschillende contactmomenten met een brede doelgroep via veel gebruikte devices.

Mogelijkheden

Pre-rolls

Om optimaal mee te liften op ons enorme bereik bieden wij onze adverteerders de mogelijkheid om hun merkuiting middels een pre-roll onder de aandacht te brengen bij de doelgroep. Jouw video-advertentie spelen wij af voorafgaand aan onze videocontent. Gezien ons flinke aantal maandelijkse streamstarts zeker een aantrekkelijke positie!

Productvideo

Als adverteerder heb je ook de mogelijkheid een productvideo te laten produceren. In een productvideo worden de usp’s van een product gepresenteerd en/of uitgelegd. Een productvideo werkt vooral conversie verhogend bij producten die hoge aanschafwaarde hebben of bij producten met veel (technische) specificaties. De video’s worden SEO geoptimaliseerd en kunnen geplaatst worden op de betreffende productpagina’s.

Branded video

Een branded video is op verschillende manieren mogelijk. Van redactionele formules met sponsormomenten, billboarding en product placement tot aan het claimen van een gehele serie of een speciaal voor jou ontwikkeld format.

Sponsored social media video

Een product review, beauty tutorial, reisverslag of kookvideo over jouw merk? Eén van onze influencers maakt een prachtig filmpje met jouw merk in de hoofdrol. Dit filmpje wordt vervolgens uitgezet via onze brede social media kanalen.

Meer weten over de digitale mogelijkheden?

Neem contact met ons op!