• De kracht van online

Online kanalen bieden zeer effectieve manieren om awareness, activatie en conversie te realiseren. Het onderscheidt zich door de vele mogelijkheden tot interactie en de flexibiliteit waarmee relevantie verhoogd kan worden, bijvoorbeeld door snel in te spelen op de actualiteit, locatie  of het weer. Natuurlijk bieden online kanalen ook uitgelezen mogelijkheden om zeer nauwkeurig de juiste doelgroep te targeten, op het juiste moment. Of de doelgroep zich nou bevindt op desktop, mobile of social media kanalen, wij weten hen te bereiken.

Met de inzet van impactvolle display uitingen, branded content oplossingen, data oplossingen en nog veel meer, helpen wij je om jouw doelgroep zo effectief mogelijk via online kanalen te bereiken. En met behulp van data optimaliseren wij jouw boodschap via alle kanalen, om zo maximale impact te realiseren.

Mogelijkheden

Branded content

De impact van de juiste online content is groot. Dit kan nog veel groter worden gemaakt wanneer deze content wordt verspreid door een vertrouwde afzender. Met onze native oplossingen bieden wij jou de mogelijkheid om mee te liften op onze ijzersterke merken en bijbehorende redactionele umfelds. Dankzij de juiste toon en met de redactionele kwaliteit wordt jouw verhaal verweven in het verhaal van ons krachtige merk.

Hiervoor kunnen we gebruik maken van alle online kanalen, natuurlijk aangevuld met social media uitingen, om zo het gehele verhaal  gedurende de gehele online costumer journey te optimaliseren. Dankzij de inzet van effectieve data wordt de juiste doelgroep, op het juiste moment, met het juiste verhaal getarget. En deze content creëert data, waarmee wij jouw doelgroep weer verder verkennen.

Display advertising/online bannering

Met display advertising koop je advertentieruimte in op één van onze krachtige online platformen. Deze vorm van adverteren genereert traffic en brand awareness. De advertentievormen zijn eindeloos. Van banners, buttons, leaderbords en skyscrapers naar homepage takeovers.

Programmatic trading

De display mogelijkheden op web en in-app, van ons gehele premium network, bieden wij via de technologie van AppNexus aan. De basic en high impact formaten worden ook op deze manier aangeboden. Daarnaast kunnen audience-segmenten, channels en native advertising via dit kanaal worden ingekocht. Inventory is open-exchange, via een deal-ID of via een directe deal beschikbaar. Video ads worden aangeboden via de technologie van StickyAds en wordt uitsluitend per deal-ID aangeboden.

Rich media advertising

Bij rich media advertising kan je denken aan een online header of een billboard. Deze uitingen bieden veel voordelen. Ze zijn groot en impactvol, de attentiewaarde is hoog en ze zijn uiterst geschikt voor een creatieve invulling van de communicatie boodschap. Daarnaast leent rich media zich perfect voor interactieve uitingen als bijvoorbeeld een quiz, poll of gamification.

Channels

Ons advertentienetwerk is ingedeeld in channels. Verschillende websites met een vergelijkbaar umfeld zijn gegroepeerd in hetzelfde channel, waardoor op eenvoudige wijze een groot bereik kan worden gerealiseerd binnen de doelgroep. Gedurende de gehele looptijd bieden wij advies en optimaliseren we de campagne om de doelstellingen te behalen. De channels kunnen worden ingezet op al onze devices en is naast manual ook programmatic in te kopen.

Targeting

Op basis van data brengen wij continu de socio-demografische kenmerken en het gedrag van onze sitebezoekers in kaart. Deze informatie gebruiken wij om campagnes nog gerichter te targeten op jouw specifieke doelgroep. Hierdoor komt jouw boodschap op het juiste moment binnen bij de juiste doelgroep op het juiste moment.

Data Solutions

CPC

DPG Media CPC is uitermate geschikt voor campagnes met een performance doelstelling. Op basis van Cost Per Click betaal jij alleen voor de vertoningen waar daadwerkelijk op wordt geklikt. Dankzij deze insights genereren wij leads, traffic en sales voor jouw platformen. Gedurende de gehele looptijd sturen wij de campagne, waar nodig, bij zodat de gewenste doelstellingen worden behaald. Afhankelijk van de prestaties kan de CPC bieding tijdens de campagne, desgewenst, op ieder moment gewijzigd worden.

Lees meer

Meer weten over de digitale mogelijkheden?

Neem contact op met onze sales afdeling!