• De kracht van social media

    De doelgroep vertrouwd maken met jouw merk, ervoor zorgen dat jouw merk een lijfmerk wordt. Daar lenen social media kanalen zich perfect voor. De kracht van social media zit hem in het enorme bereik, onder de gehele internet populatie. Wij begrijpen dat deze kanalen niet meer kunnen ontbreken binnen een krachtige 360 campagne. Binnen jouw campagne kunnen onze merken of persoonlijke influencers de afzender zijn.

    Zij vertellen jouw verhaal op persoonlijke en unieke wijze en zorgen dat dit onder de aandacht komt bij de doelgroep. Door de influencers verhalen te koppelen aan onze titels vergroten wij jouw bereik en zorgen wij voor een eenduidig geïntegreerd verhaal.

Mogelijkheden

Social only post

Wil je graag dat wij jouw product aanbieden bij al onze volgers? Dan is de social only post een perfecte oplossing. Binnen onze tone of voice plaatsen wij een leuke, informatieve post over jouw product. Dankzij A/B testing weten wij precies hoe wij de post moeten brengen voor een optimaal bereik. Natuurlijk linkt de post direct door naar jouw website. Zo ga je op een natuurlijke manier mee in onze social media contentrij.

Sponsored item

Heb je een branded content artikel door ons laten opmaken? Dan kunnen wij deze voor jou aanjagen middels onze social media kanalen. Met een duidelijke en creatieve post leggen wij de focus op jouw artikel en worden onze volgers hier attent op gemaakt. Dankzij A/B testing weten wij de post precies zo in te zetten dat deze optimaal converteert.

Zo heb jij de garantie dat het beloofde aantal views wordt behaald.

Sponsored video

Een product review, beauty tutorial, reisverslag of kookvideo over jouw merk? De influencer maakt het filmpje en zorgt dat jij in the picture komt.

Sponsored post

De influencer plaatst een foto op Instagram, Facebook en of Twitter. Hierbij kunnen bepaalde #tags worden ingezet. Het plaatsen van een linkje is optioneel.

Sponsored Pinterest post

De influencer maakt een Pinterest board of pint producten van een adverteerder/merk op een bestaand board. Optioneel is de inzet van een #tag.

Sponsored store-visit

De influencer creëert een online buzz tijdens of na het bezoek aan jouw store.

Meer weten over de social media mogelijkheden van DPG Media?

Neem contact op met onze sales afdeling!