26 juni 2014

Alle product sampling mogelijkheden in Nederland op een rij

De startup Venuesampling.com uit het Sanoma Lab biedt een overzicht van alle sampling mogelijkheden in Nederland. Venuesampling.com helpt brand managers met het targeten van hun sampling campagne en geeft hen maximale controle over de ROI en experience.

De startup Venuesampling.com helpt brand managers en creatieve bureaus om een product te samplen op de juiste plek, tijdens het juiste moment en aan de juiste doelgroep. De website geeft een overzicht van Direct Sampling mogelijkheden waarbij promotieteams worden ingezet en Indirect Sampling mogelijkheden zonder promotieteams, waarbij je het product ergens plaatst of meestuurt.

Nieuwe sampling mogelijkheden continu toegevoegd

De site is live in een bèta versie en nieuwe sampling mogelijkheden worden continu toegevoegd. Denk hierbij aan webshops waar je een sample kunt meesturen in pakketjes of hotels waar iets in de ijskast op de kamer kan worden gezet.

Sanoma Lab

Venuesampling.com komt uit de koker van het Sanoma Lab. Het Sanoma Lab is de afdeling binnen Sanoma waar medewerkers de kans krijgen om van een idee een startup te maken door te werken volgens de lean startup methodologie.

Contact Venue sampling

Wij geven je graag maximale controle over de ROI en experience van je sampling campagne. Wij helpen je met het targeten van je campagne en geven je direct inzicht in de belangrijkste gegevens. Wil je meer informatie? Neem contact met ons op via hello@venuesampling.com.