2 september 2015

Antwoord op alle woonvragen bij de vt wonen&design beurs

Het nieuwe woonseizoen gaat van start met de vt wonen&design beurs (voorheen Woonbeurs Amsterdam) van 29 september tot en met 4 oktober 2015 in de RAI Amsterdam. De vt wonen&design beurs – een platform van ruim 200 inspirerende, toonaangevende woonmerken en creatieve ontwerpers – toont ook dit jaar de inspiratiehuizen van de woonbladen Eigen Huis & Interieur, vtwonen, MTC, Ariadne at Home en WONEN Landelijke Stijl. Tijdens de grootste woonbeurs van Nederland, vinden bezoekers op iedere woonvraag een antwoord. Dit jaar staan er bij de entree adviseurs klaar om aan de hand van woonvragen een persoonlijke route uit te stippelen.

Ingrid van Schooten, manager vt wonen&design beurs: “De vt wonen&design beurs is de nieuwe naam voor de grootste woonbeurs van Nederland. En geeft antwoord op alle woonvragen op het gebied van wonen&design. Wat hét woonevent uniek maakt is dat we samen met de smaakmakers van de woonbranche; inspiratiehuizen, toonaangevende designmerken en designexperts een platform bieden voor dutch design. Van styling tot vakmanschap van designklassiekers tot jong talent van scandinavische look tot wonen in luxe. We hebben het allemaal. Persoonlijk advies is goud waard vinden we en dat begint dit jaar al bij binnenkomst. Bij de entree staan adviseurs klaar om aan de hand van elke bezoeker een persoonlijke route te adviseren waarmee hij het antwoord vindt op zijn woonvragen. Service en persoonlijke aandacht staan hoog in het vaandel.”

Beleef drie woonwerelden

Ontdek, ervaar en vind antwoord op alle woonvragen in de drie woonwerelden op de vt wonen&design beurs. Er is voor ieder wat wils in de wonen in stijl-hal, de design-hal en de vt-wonen hal.

vtwonen-hal

Stap in de wereld van vtwonen en ontmoet de makers van vele inspirerende vtwonen producten. In het vtwonen huis ervaar je hoe fijn scandinavisch wonen is. Stylisten en woonmerken geven volop inspiratie waarmee je direct thuis aan de slag kunt. Bekende woonmerken tonen de nieuwste collecties keukens, sanitair, slapen en veel meer. Het inspiratiehuis van woonblad Ariadne at Home pakt dit jaar uit met een Pop up Bed & Breakfast! Gegarandeerd heel veel woonideeën!

design-hal powered by Eigen Huis & Interieur

In de design-hal laten gerenommeerde designmerken uit Nederland en België de pronkstukken zien uit hun collectie. Zowel designklassiekers als nieuwe ontwerpen staan in de spotlight. Ook ontdek je in de design-hal jonge talenten die hun eigen collecties presenteren en unieke presentaties geven. Op de vt wonen&design beurs zijn de design talenten onder de Nederlandse ontwerpers o.a. Sjoerd Vroonland en Pepe Heykoop aanwezig. En bewonder dit jaar voor het eerst een villa vol vernieuwingen die onder leiding van interieurontwerpster Nanne Schuiveling wordt neergezet in samenwerking met merken uit het topsegment.

wonen in stijl -hal

In de gloednieuwe wonen in stijl-hal zijn inspirerende, luxe en exclusieve producten te beleven. Bijvoorbeeld het XLUX Wonen & Leven paviljoen met allure van interior designer Roelfien Vos. En dit jaar is er voor het eerst een prachtig huis van het woonblad WONEN Landelijke Stijl – van maar liefst 180m2 – vol inspiratie voor alle ruimtes in en rondom het huis.

Ontvang persoonlijke route

Nieuw op de beurs is de persoonlijke route. Bij de entree staan adviseurs klaar om aan de hand van de woonvraag van een bezoeker een persoonlijke route uit te stippelen. Heb je een specifieke woonvraag en zoek je advies van professionele vakmensen? Bij de verschillende woonmerken en op de adviespleinen zitten experts klaar om te helpen bij de plannen voor deze woonvraag. Inschrijving start vanaf 2 september via vtwonenendesignbeurs.nl/advies.

Download de factsheet met meer informatie over alle primeurs en deelnemende merken in de online pressroom vtwonen.nl/pers.

Juwelen collectie van Dutch Design PINS

Unieke design collectie gemaakt door 22 Nederlandse ontwerpers. Jaarlijks wordt er een Dutch Design PIN gemaakt voor een persoon of organisatie die een toegevoegde waarde biedt aan het Nederlandse interieur. Eerder kregen o.a. Jan des Bouvrie, Piet Boon, Piet Hein Eek, Scholten&Baijings, Frozen Fountain en Bertjan Pot de Dutch Design PIN al opgespeld. Alleen tijdens de zes dagen van de vt wonen&design beurs is deze unieke en bijzondere juwelen collectie van Dutch Design PINS te bewonderen.

Contact

Voor vragen over of bezoek aan de vt wonen&design beurs kun je terecht bij het beursteam op 088 556 4597 of hello@vtwonenendesignbeurs.nl.