23 maart 2016

ARAG en Mr. Frank Visser Doet Uitspraak: recht in de huiskamer

Maandag 28 maart 21.30 uur start het eerste programma
van Frank Visser bij SBS6: Mr. Frank Visser Doet Uitspraak.
Voor dit programma zijn SBS en ARAG een samenwerking aangegaan. Een uitdaging, want hoe ga je vanuit commercieel oogpunt ermee om dat een rechter te allen tijden een onafhankelijk oordeel dient te vellen en er dus beslist geen interventie moet zijn van andere partijen of belangen?

SBS Media Solutions stond voor deze uitdaging. Directeur Dave Kroon vertelt: ‘Om ARAG het programma Mr. Frank Visser Doet Uitspraak relevant en maximaal te laten claimen trekken
we niet alleen de iconische gele ARAG kleur als ‘rode’ draad door in de uitingen, maar gaan we op faciliterend niveau veel verder. Speciaal op de maandagavond van de uitzending zit ARAG klaar met een belpanel, de zogeheten ‘ARAG Yellow-Room’. De kijker kan tot een uur na de uitzending bij ARAG terecht voor gratis juridisch advies. Zo wordt perfect ingespeeld op het moment dat de kijker wordt geprikkeld door de uitzending om ook zijn of haar juridische kwestie bespreekbaar te maken. Bijzonder hieraan is dat in alle mogelijke uitingen altijd echte juristen van ARAG te zien zijn. Zo ervaart de kijker direct het persoonlijke karakter van ARAG.’

Gert-Jan Siebelink, Manager Corporate Communications & Marketing bij ARAG vult aan: “De samenwerking met Mr. Frank Visser Doet Uitspraak is voor ARAG een natuurlijke match. Dat voelden we gelijk bij de eerst kennismaking. Beide hebben het oprechte streven om het recht voor iedereen toegankelijk en betaalbaar te maken. Mede dankzij de ervaring, creativiteit en het betrokken meedenken van SBS zijn we tot een prachtige samenwerking gekomen om het merk en de marktpositie van ARAG als juridisch dienstverlener te versterken.”
 
ARAG werkte voor deze samenwerking samen met FUSE, een partij met jarenlange expertise op het gebied van branded partnerships. Zo vertelt Lex van Bakel, Account Director bij FUSE: “De match tussen Mr. Frank Visser en ARAG laat weinig tot de verbeelding over. De wens van Mr. Frank Visser om rechtspraak laagdrempelig te maken en het manifesto van sponsor ARAG die het recht voor een ieder toegankelijk en betaalbaar wil maken, lopen moeiteloos in elkaar over. Met Mr. Frank Visser brengt ARAG de rechtspraak in de huiskamer en prikkelt de kijker om zijn of haar juridische kwestie bespreekbaar te maken.”

Mr. Frank Visser Doet Uitspraak is vanaf 28 maart om 21.30 uur te zien bij SBS6.

Wil je meer weten over mogelijke samenwerkingen met SBS? Ga dan naar www.adverterenbijsbs.nl.