9 oktober 2014

Ariadne at Home is compleet vernieuwd

Ariadne at Home heeft in het novembernummer een metamorfose ondergaan: de zachte romantiek heeft plaatsgemaakt voor de nieuwe landelijkheid. Ariadne at Home introduceert bovendien een speciaal woonkatern ‘Mooi Plan’. Zestien pagina’s oplossingen en ideeën voor woondilemma’s. Het eerste nummer met als nieuw motto ‘Wonen met een warm hart’ verschijnt op 14 oktober.

Hoofdredacteur Aty Luitze: “Elk huis moet van tijd tot tijd liefdevol onder handen genomen worden. Zo ook een blad dat over wonen gaat. De vernieuwde Ariadne at Home is frisser van sfeer, in vergelijking met de softe look van voorheen. Onze zes nieuwe woonstijlen richten zich op de landelijke authenticiteit van nu. Ook hebben we de vormgeving en de redactionele formule flink opgeschud met een nieuwe cover en typografie, series en rubrieken.”

Mooi plan

Een belangrijke toevoeging is het woonkatern ‘Mooi plan’. Zestien pagina’s oplossingen en ideeën voor woondilemma’s, met foto’s, tips en shopping. De haalbare opknapideeën en verrassende voorbeelden betreffen het hele huis, van een mobiele werkplek in de woonkamer tot een inloopkast in landelijke stijl op zolder. Mooi plan zet aan tot wat elke woonliefhebber het liefste doet: plannen maken.

Meer binnenkijken

In de vernieuwde Ariadne at Home krijgen de reportages een groter aandeel in het blad. Uniek is de rondleiding waarbij de styliste de lezer meeneemt door het huis, van kamer tot kamer, van detail tot detail. Iedereen kan daarmee kijken door de (professionele) ogen van de styliste, waardoor huis en interieur nog meer gaan leven.

Connectie met de fans

In de nieuwe opzet krijgt de band met de fans van het merk meer aandacht. “Je hoort veel meer de stem van de redactie en voelt de wisselwerking met de fans”, aldus Aty Luitze. Via facebook en in het tijdschrift worden oproepjes gedaan en actief antwoord gegeven. Ook test de redactie online de voorkeur voor bepaalde stijlen en laat deze meer zien. Maatwerk dus. Ook de tabletversie getuigt daarvan met een audiovisuele tour langs alle nieuwe elementen en praktische uitlegvideo’s over de digitale extra’s.

Nieuwe woonstijlen

Op basis van eigen gevoel en de input van fans introduceert de redactie voor 2015 zes woonstijlen, die het huis op een vanzelfsprekende manier een mooie, gezellige sfeer geven. Weg van de roze romantiek! De nieuwe koers is de combinatie van stoere meubels met lieve accenten, de natuur als inspiratiebron, de mix van eenvoud en trends, een jong-klassieke stijl plus een vrolijk en fris woongevoel.

Advertentiemogelijkheden Ariadne at Home

Benieuwd naar de mogelijkheden om te adverteren bij Ariadne at Home? Neem contact op met ons salesteam, 088 556 7777, sales.nl@sanoma.com.

Restyling video van Ariadne at Home