24 augustus 2016

Ariadne at Home is vernieuwd

Ariadne at Home  pakt met haar septembernummer uit met een restyling en een extra dik nummer van maar liefst 140 pagina’s.

Hoofdredacteur a.i. Dorien Ceulemans: ‘Landelijk wonen zal in de vernieuwde Ariadne at Home op een meer hedendaagse manier invulling krijgen en tegelijk de creativiteit van de lezers prikkelen om zelf aan de slag te gaan. Verwacht dus meer binnenkijkers, meer woontips en stylingideeën, meer zelfmakers met duidelijke werkbeschrijvingen en enkele nieuwe rubrieken waardoor onze lezers nog meer van hun huis een eigen thuis kunnen maken.’

 Tijdens de vtwonen&designbeurs zal Ariadne at Home aanwezig zijn met een compleet ingericht huisje in Hal 9 om haar restyling ook daar te presenteren.

Online bereik Ariadne at Home

Naast het magazine heeft Ariadne at Home online een mooi bereik gerealiseerd met inmiddels 41.000 nieuwsbriefleden en meer dan 51.000 Facebook fans.

Advertentiemogelijkheden Ariadne at Home

Wil je meer weten over adverteren in de vernieuwde Ariadne at Home? Vraag dan naar de mogelijkheden bij senior accountmanager Home & Deco, Petra van der Putten via petra.vanderputten@sanoma.com.