23 september 2019

Artiesten en YouTubers vieren feest met ruim 26.000 bezoekers op Tina Festival

In een zonovergoten én uitverkocht Duinrell genoten 26.500 meiden en hun familie afgelopen weekend van het grootste meidenfeest van Nederland: Tina Festival.

Attractiepark Duinrell werd een weekend lang omgetoverd tot een grote onderwaterwereld. Het thema ‘diep in de zee’ was niet te missen. Op het hoofdpodium tussen de schelpen en zeemeerminstaarten traden populaire artiesten op, waaronder twee internationale acts. De Noorse tweeling Marcus & Martinus en de Engelse tweeling Max & Harvey deed menig meidenhart sneller kloppen en het gegil was tot in de verte te horen. Mede dankzij de internationale tweelingen, maar ook door de komst van populaire YouTubers als Kalvijn, Stuk, Spaze, MeisjeDjamila en Furtjuh trok Tina Festival een groot aantal bezoekers.

Succesformule
De optredens en Q&A’s van artiesten en YouTubers in combinatie met workshops, de vele shoptentjes, meet & greets met striptekenaars, het Tikibad en de attracties blijken dit jaar wederom een succesformule.

Tina biedt meiden een eerste festivalervaring en heeft hiermee een uniek concept in handen. Hoofdredacteur Jannine Berkelaar: “Ik ben supertrots op deze extensie van ons prachtige merk waar alle pijlers van Tina echt tot leven komen. Het doel van ons event is onze lezeres een onvergetelijk weekend te bezorgen vol ontspanning en gezelligheid met vriendinnen of familie. Aan de blosjes op de lachende gezichten van de bezoekers te zien zijn we hierin meer dan geslaagd. De toevoeging van de Tina Awards aan Tina Festival biedt het event een echte meerwaarde.”

En de winnaars van de Tina Awards zijn…
Na het overweldigende succes van vorig jaar, vond ook dit jaar de uitreiking van de Tina Awards plaats tijdens Tina Festival. In het voortraject werd ruim 347.000 keer gestemd door fans op hun favorieten in zes verschillende categorieën. Op twee dagen werden de zes awards op feestelijke wijze uitgereikt aan onderstaande winnaars.

Grootste Talent                         Davina Michelle
Hipste Modemeisje                 Forever Jade
Knapste Knapperd                  Sem van Dijk
Leukste Setje                              Kalvijn & Nina
Leukste Tv-programma        Brugklas
Tofste YouTube-held              Familie Lakap

Over Tina
Tina is het leukste en grootste meidenmerk van Nederland! Met onder andere het wekelijkse tijdschrift, een jaarlijkse-event, Tina-vloggers, social media kanalen en merchandise bereikt Tina meer dan een half miljoen meiden op alle fronten. Tina is altijd ‘n feestje!