3 juni 2014

AutoWeek autoverzekering & Nationale-Nederlanden

Dat AutoWeek ook een verzekering aanbiedt is voor velen nog onbekend. Sinds 1 januari 2014 is Nationale-Nederlanden risicodrager van de grote portefeuille met AutoWeek autoverzekeringen.

De verzekering van AutoWeek bestaat inmiddels vier jaar en heeft in die periode een flinke ontwikkeling doorgemaakt. De grootste ontwikkeling van de afgelopen maanden is de samenwerking met Nationale-Nederlanden. Een samenwerking met veel potentie die de AutoWeek autoverzekering de mogelijkheid geeft om door te groeien tot een serieuze speler in de autoverzekeringen branche.

Potentie

Sanoma en AutoWeek zorgen voor de marketing- en distributieactiviteiten rondom deze verzekeringen. Ab Chakai (senior formulemanager Bank bij Nationale-Nederlanden) is trots op de deal: “Vanuit New Business zijn we altijd op zoek naar innovatie en om bank- en verzekeringsconcepten te ontwikkelen om de commerciële slagkracht van Nationale-Nederlanden te vergroten. De deal met AutoWeek is hier een goed voorbeeld van. We hebben een renderende portefeuille met een goede doelgroep (autoliefhebbers) overgenomen. Daarnaast zit er veel potentie in de enorme media- en distributiekracht van Sanoma, het mediabedrijf waar AutoWeek onderdeel van is.”

Meer controle over marketinginspanningen

Maarten Roomer (marketing manager AutoWeek) is ook blij met de deal: “We zijn op het juiste moment door Nationale-Nederlanden benaderd. De samenwerking met de vorige partner stagneerde. We zijn een ondernemende en ambitieuze club en onze ervaringen met Nationale-Nederlanden sluiten hier goed op aan. Nationale-Nederlanden en AutoWeek zijn allebei sterke merken en met deze deal doet ieder van ons waar ‘ie goed in is. Hierdoor hebben wij nu onder andere veel meer controle over onze marketinginspanningen dan voorheen. Ook onderzoeken we momenteel op welke vlakken we de samenwerking kunnen gaan uitbreiden met polissen voor klassieke en exclusieve auto’s.”

Contact AutoWeek autoverzekeringen

Voor meer informative rondom AutoWeek Verzekeringen kun je contact opnemen met Maarten Roomer, maarten.roomer@sanoma.com.