4 september 2014

AutoWeek BigBoys: grote mannen met passie voor auto’s – de zaterdagmiddag bij SBS6

In AutoWeek BigBoys nemen acteur/presentator Edo Brunner en AutoWeek-redacteur Roland Tameling, allebei bepaald geen kleine jochies, de complete autowereld onder de loep. Vanaf zaterdag 6 september elke zaterdagmiddag om 16.30 uur bij SBS6 nemen ze je mee op een verrassende reis langs hoogte- en dieptepunten uit de autogeschiedenis.

In elke aflevering vertelt een bekende Nederlander over de bijzondere geschiedenis van zijn auto. In de eerste aflevering zagen we George Baker, daarna volgen onder andere de autoliefhebbers Gijs Staverman, Joop Braakhekke, Gerard Ekdom en Dennis van der Geest.

Frisse autoshow met een vette knipoog

Vol passie vertellen de Big Boys over wat autorijden zo leuk maakt, wat er zo gaaf is (of juist niet!) aan de auto waarin zij op dat moment rijden en delen ze hun autopassie met zoveel mogelijk andere mensen. Dat levert een frisse autoshow op met een vette knipoog, want de BigBoys testen auto’s zoals niemand anders dat doet.

Altijd met een verrassende insteek, een vleugje humor en vooral veel autoplezier. Van onvergetelijke klassiekers tot toffe tweedehandsjes en van fonkelnieuwe modellen tot vergeten helden; het komt allemaal voorbij in AutoWeek BigBoys!

Meer informatie over AutoWeek Bigboys

Wil je meer weten over de mogelljkheden van AutoWeek Bigboys? Neem dan conctact op met sales.nl@sanoma.com of bel 088 556 7777.

Bekijk de trailer van BigBoys