21 januari 2016

AutoWeek en Veronica presenteren de April Automaand

In april slaan Veronica TV, AutoWeek en Veronica Magazine de handen ineen en brengen de April Automaand. Door de expertises van de drie merken samen te voegen ontstaat er een crossmediale samenwerking waarin alle content elkaar versterkt. Zo werken Veronica TV en AutoWeek redactioneel samen voor het nieuwe programma AutoWeek Film Top5 waarin elke donderdagavond een speciale auto top 5 centraal staat. Tijdens de April Automaand staat de programmering van Veronica TV vol autofilms, komt AutoWeek met een speciale extra bijlage waarin film-, auto- en entertainmentnieuws samenkomen en maakt Veronica Magazine een speciaal themanummer over de filmmaand.

AutoWeek Film Top5

Het nieuwe programma AutoWeek Film Top5 is het resultaat van een redactionele samenwerking tussen Veronica TV en AutoWeek. Het korte entertainmentprogramma bevat allerlei toplijsten over auto’s, waaronder de top 5 meest spannende filmachtervolgingen en de top 5 gaafste filmauto’s.

Veronica TV

Bij Veronica TV staat in april de programmering in het teken van de snelste auto’s. Met films zoals de Fast and Furious-reeks, Gran Torino, Death Race en Gone in Sixty Seconds hoopt de zender zowel de filmliefhebber als de autoliefhebber te entertainen. Op vrijdagen kan de kijker bij Veronica terecht voor de beste Top Gear-specials, startend op 1 april met een twee uur durende special waarin Jeremy Clarkson voor het laatst als Top Gear-host optreedt.

AutoWeek

AutoWeek, al 25 jaar het grootste autoblad van Nederland, is recent vernieuwd om de huidige doelgroepen nog beter te kunnen bedienen. Als dé auto autoriteit kan AutoWeek ook alles over filmauto’s vertellen. In april verschijnt een extra bijlage waarin film-, auto- en entertainmentnieuws samenkomen en de figurerende auto’s de revue passeren.

Veronica Magazine

Veronica Magazine editie 13 is vanaf 29 verkrijgbaar en zal helemaal in het teken staan van auto’s. De mooiste celebrity rides, supercars om bij weg te dromen en een sexy shoot met een nog geheime vrouwelijke BN’er. Ook in de Superguide TV gids app zullen er de hele maand auto’s voorbij rijden!

Advertentiemogelijkheden

Informatie over de advertentiemogelijkheden bij SBS Broadcasting vind je op adverterenbijsbs.nl.