26 september 2018

AutoWeek helpt autokopers met de kentekencheck

Doe jezelf een plezier en voorkom verrassingen.

Ooit een kat in de zak gekocht toen je een gebruikte auto aanschafte? Als het aan AutoWeek ligt, gaat dat niet meer gebeuren. AutoWeek helpt namelijk mensen die op zoek zijn naar een tweedehands auto. Het AutoWeek-kentekenrapport geeft je op basis van kentekengegevens belangrijke informatie over de auto die je op het oog hebt.

“Doe jezelf een plezier en voorkom verrassingen.” Het AutoWeek-kentekenrapport geeft je belangrijke informatie bij de aanschaf van een gebruikte auto. Voer het kenteken in en je krijgt een rapport met informatie over die auto. Dat varieert van de schadehistorie (WOK-melding), eigenarenhistorie en juistheid van de kilometerstand tot onderhoudsintervallen en prijzen van onderhoudsbeurten. En niet te vergeten de huidige waarde, aangevuld met unieke AutoWeek-gegevens, zoals complete tests van de betreffende auto.

Het AutoWeek-kentekenrapport steekt in een nieuw jasje, is nog verder uitgebreid met belangrijke informatie en is overzichtelijk vormgegeven. Het rapport kost € 4,95 en wordt per e-mail naar je toegestuurd. Bij aanschaf van het AutoWeek-kentekenrapport ontvang je nu ook een gratis digitale versie van de AutoWeek Occasionspecial t.w.v. € 4,45.

Voor meer informatie: www.autoweek.nl/kentekencheck