16 september 2015

AutoWeek kijkt terug op succesvolle Lezersdag

Op 4 september organiseerde het Sanoma Automotive-domein in samenwerking met een aantal geselecteerde adverteerders een unieke AutoWeek Lezersdag. Het evenement, dat werd georganiseerd ter ere van het 25-jarig bestaan van het merk AutoWeek, vond plaats op het Slotemakers-terrein op Circuitpark Zandvoort.

AutoWeek sloeg voor de organisatie van deze geslaagde dag de handen ineen met partners uit de volle breedte van de auto-industrie, te weten Apollo, Infiniti, Turtle Wax, ABS Autoherstel, Transcend, Leaseplan en Slotemakers.

Meer dan 1000 inzendingen

De AutoWeek Lezersdag is een aantal weken van tevoren aangejaagd met lezersoproepen in het magazine, op de website en via de nieuwsbrief. Uiteindelijk zijn er 200 personen geselecteerd uit meer dan 1.000 inzendingen. Zij mochten deelnemen aan activiteiten en workshops die de genoemde partners speciaal voor deze dag samenstelden.
 
De workshops bestonden uit het testen van winter- en zomerbanden van Apollo, zelf rijden in een Infiniti Q50 en Q70, een uitgebreide poetsworkshop van Turtle Wax, een schadelherstelworkshop van ABS, een interactieve presentatie van dashboardcamera’s door Transcend en diverse rijvaardigheidsoefeningen door Slotemakers.

Geslaagde participatie

Alle participanten kijken terug op een bijzonder geslaagde en uitstekend georganiseerde dag. Bovendien laten zij weten enthousiast te zijn over de geïnteresseerde lezersgroep die gretig deelnam aan alle workshops. Alle positieve feedback én het feit dat diverse andere partijen interesse hebben getoond voor een volgende editie, hebben AutoWeek doen besluiten na te denken over een eventueel vervolg.

Adverteerders die geïnteresseerd zijn kunnen contact opnemen met commercial manager automotive Ivar Camps: ivar.camps@sanoma.com.

Meer weten over alle propositiemogelijkheden van AutoWeek?

Naast de Lezersdag heeft AutoWeek de afgelopen periode meerdere nieuwe proposities in de markt gezet. Denk hierbij aan de Test ’m Zelf-dagen voor importeurs, de AutoWeek Video Crew voor je eigen automotive gerelateerde video’s, de FAN Magazines voor je merk onder begeleiding van de AutoWeek-redactie, dedicated A-Team-opdrachten en het AutoWeek-beoordelingspanel.

Meer weten over deze proposities? Neem dan contact op met je accountmanager of met het salesteam, sales.nl@sanoma.com, 088 556 7777.