20 februari 2014

AutoWeek lanceert AutoWeekClassics.nl

Het succesvolle maandelijkse magazine AutoWeek Classics heeft nu ook een online versie: AutoWeekClassics.nl. De site is hét online verzamelpunt voor alles rondom klassiekers, youngtimers en sportscars.

AutoWeekClassics.nl heeft een geheel eigentijdse look & feel, waarbij nadrukkelijk is ingezet op beeld. Foto’s en video’s nemen de bezoeker overzichtelijk mee door eigen nieuws, tests en reportages en de start van de zoektocht naar een eigen klassieke auto. Bezoekers kunnen eenvoudig op berichten reageren en discussiëren over de auto’s en onderwerpen op de website.

Aanwezig op AutoWeek Live

AutoWeekClassics.nl was in januari de exclusieve mediapartner van het Goodwood Festival of Speed en Interclassics & Topmobiel (MECC Maastricht). Daarnaast is de site aanwezig op het eigen nieuwe nationale auto-event AutoWeek Live (7 t/m 9 juni in Lelystad), waar classics een ruim paviljoen inneemt en diverse historische auto’s rijdend te zien zijn.

Met AutoWeekClassics.nl zet AutoWeek nog nadrukkelijker in op het automotive segment klassiekers, youngtimers en sportscars. AutoWeekClassics.nl is de eerste nieuwe special interest-websites die AutoWeek dit jaar live lanceert. Op 1 maart volgt GTOMagazine.nl, gebaseerd op GTO Magazine.

Contact Autoweekclassic.nl

Geïnteresseerd in onze advertentiemogelijkheden? We denken graag met je mee. Vul het contactformulier in en wij nemen contact met je op. Of neem direct contact op met ons salesteam via 088 556 77 77 of sales.nl@sanoma.com.