4 februari 2015

Barry Atsma wint Gouden Bucket 2015

Johnny de Mol en Manuel Broekman hebben het nakijken. Als het gaat om een wilde nacht, wil de VIVA-vrouw die het liefst beleven met acteur Barry Atsma.

VIVA reikt haar allereerste Gouden Bucket uit aan niemand minder dan Barry Atsma. Want als er één man is met wie de VIVA-vrouw de lakens wil delen, is hij het. Maar liefst 1 op de 3 vrouwen kiest voor Barry. Dat blijkt uit een onderzoek onder ruim driehonderd VIVA-lezeressen. 

Geen Jan SmitHet is dé vraag die iedereen zichzelf weleens gesteld heeft. Namelijk: met wie zou ik ooit nog eens een wilde nacht willen beleven? In het kader van de Bucketlist Special die deze week in VIVA staat, wilde VIVA dat ook weleens weten van haar lezeressen. Het antwoord was helder: 1 op de 3 vinkt dolgraag Barry Atsma af. Op het erepodium is verder plaats voor Johnny de Mol (nummer 2) en Manuel Broekman (3). Jan Smit is helaas minder populair: hij kreeg slechts één stem.

Diep geraakt

Nu is VIVA de beroerdste niet als het gaat om goed nieuws brengen aan mannen zoals Barry, dus werd er speciaal voor hem een prachtige nieuwe award in het leven geroepen: de Gouden Bucket 2015. Gewapend met deze unieke emmer, een confettikanon en een fles champagne overviel VIVA de nietsvermoedende acteur. ‘Dit is me ook wel een emmer,’ aldus een intens dankbare Atsma, die daarna overging tot een bewogen dankwoord.
 
Zie hier het item dat VIVA van deze bijzondere ontmoeting maakte. De VIVA met de Bucketlist Special ligt vanaf woensdag 4 februari in de winkel.