9 december 2015

Beau Monde bestaat 20 jaar

Beau Monde, de driewekelijkse grootste glamourglossy van Nederland, bestaat 20 jaar. Dat wordt in 2016 gevierd met extra dikke nummers. Elke editie heeft 148 pagina’s met nog meer lifestyle, mode en beauty. In 2016 worden aan het glamourportfolio twee Leco specials en een Juwelen special toegevoegd van elk 116 pagina’s, want Beau Monde lezeressen houden van style, fashion en beauty. Daarnaast wordt de uitreiking van de Beau Monde Awards vanwege het jubileum extra feestelijk gevierd.

Mode is voor de lezeres iets waar je mooier van wordt en beauty is daarbij een van de belangrijkste accessoires. Je nieuwe
haarkleur of -coupe is net zo belangrijk als je nieuwe designertas. Zo heeft zij dat tenslotte van Leco geleerd. Kortom, het gaat bij Beau Monde om het totaalplaatje. Dat geldt voor het blad, op iedere pagina, maar vooral voor onze lezeressen; ze is de best verzorgde tijdschriftlezeres van Nederland.

Verschijningsdata Beau Monde specials 2016

  • Leco special: 9 maart 2016
  • Juwelen special: 20 juli 2016
  • Leco special: 23 november 2016

Beau Monde Awards

Vanwege het 20-jarig jubileum wordt ook de Beau Monde Awards gevierd met een extra feestelijke uitreiking op maandag 18 januari 2016 in het Amstel Hotel. Er zijn zes prestigieuze awards te verdelen waarvoor per categorie vier bekende Nederlanders zijn genomineerd. Dit zijn de genomineerden.

Meedoen als partner van de Beau Monde Awards betekent bouwen aan naamsbekendheid en/of activatie van je merk bij een specifieke doelgroep. Een mooie kans om met je merk aan te sluiten op een cross-mediale campagne rondom het grootste Red Carpet event van Nederland. Laat je merk zichtbaar zijn als partner in hét glamourblad van Nederland, op BeauMonde.nl, tijdens Shownieuws in de week voorafgaand aan het evenement en op 18 januari zelf tijdens de uitreiking van de Beau Monde Awards. Voor meer informatie over de Beau Monde Awards kun je contact opnemen met Linda Holleman, salesmanager Events, linda.holleman@sanoma.com.

Interesse in het bereiken van de Beau Monde lezeres?

Bel of mail het salesteam: 088-5567770, sales.nl@sanoma.com of neem contact op met je eigen accountmanager.