16 augustus 2012

Beau Monde houdt Exclusive lezeressendag

Op 9 september organiseert Beau Monde de eerste editie van Beau Monde Exclusive: een beauty- en fashiondag speciaal voor de lezeressen. Beautygoeroe Leco van Zadelhoff, Patty Zomer en Monique des Bouvrie geven op deze dag workshops en topkok Paul Fagel verzorgt de lunch.

‘Ontmoet de glamourwereld van Beau Monde’ – dat is het idee achter deze bijzondere dag die wordt geopend door hoofdredactrice Mies de Vries. Lezeressen kunnen er beauty workshops van Leco van Zadelhoff volgen, fashion workshops van stylistes Patty Zomer en Chantal Bles en interior decorating advies krijgen van Monique des Bouvrie. Verder is er een Beauty- en Fashion Fair waar de bezoekers niet alleen terecht kunnen voor de laatste tips, tricks en nieuwtjes op het gebied van schoonheid en mode, maar waar ze ook kunnen genieten van behandelingen als mini facials, make-up touch ups, manicures en modeshows.

Lunch en goodiebag
Chefkok Paul Fagel bereidt speciaal voor deze dag een tweegangen Gooische Vrouwen-lunch. En een event van Beau Monde zou natuurlijk niet geslaagd zijn zonder een goedgevulde goodiebag die iedere bezoeker aan het einde van de dag meekrijgt.

Wanneer en waar?
Beau Monde Exclusive: zondag 9 september van 11.00 tot 17.00 uur met een doorlopend programma.
Locatie: Het Arsenaal in Naarden

Kijk op www.beaumonde.nl/exclusive voor het complete programma en meer informatie.