3 juli 2015

Bekende Nederlandse YouTubers op de Tina-dag XL

Op zaterdag 26 en zondag 27 september vindt de Tina-dag XL plaats in attractiepark Duinrell. Dit jaar met een bijzondere line-up: bekende YouTubers zoals de Cinemates, Teske, Furtjuh, Zomaer, LifeSplash en BeautyNezz zijn van de partij op het grootste meiden-event van het jaar.

Online helden

Meiden in de leeftijd van 7 tot en met 16 jaar kunnen tijdens de Tina-dag XL hun YouTube-helden in het echt ontmoeten en een handtekening scoren. Ook geven de YouTubers Teske, Zomaer én de Cinemates optredens in de Show & Swing op het grote buitenpodium. YouTubers zijn ongekend populair onder de Tina-lezeressen; ze worden op de voet gevolgd via alle online kanalen.

Tina-vloggers

Ook de populaire Tina-vloggers Imke, Valentine, Daan, Scarlett zijn aanwezig op de Tina-dag XL. Het uitnodigen van de internet-idolen past bij de nieuwe weg die Tina online is ingeslagen. Met het viertal vloggers plaatst Tina elke week nieuwe, exclusieve content op haar eigen kanaal YouTube.com/TinaNL.

 foto vloggers

Kaartverkoop gestart

Het thema van deze editie van de Tina-dag XL is ‘Wild West’. Meiden kunnen weer kiezen of zij op zaterdag of zondag komen en twee dagen feesten met Tina behoort ook tot de mogelijkheden. Er is dan ook een speciaal Tina-dag arrangement te boeken op vakantiepark Duinrell. Nieuw zijn de verschillende soorten kaarten: dagkaarten zijn in de voorverkoop te koop voor € 22,50 (reguliere prijs € 28,50). Het DeLuxe-ticket (€ 32,50) geeft bezoekers nog meer extra’s. Ook is voor maar € 2 extra een Tina cowboyhoed verkrijgbaar. Het arrangement, de dagkaarten, DeLuxe-ticket en de extra’s zijn nu te koop op Tinadag.nl.