http://media.zie.nl/e/?v=ubkz56af20mv&ads=false&&sanoma_poster_url=http%3A%2F%2Fmedia.zie.nl%2Fm%2Fubkz56af20mv_m.jpg

7 april 2015

Bekende stellen doen onthulling in ‘VIVA Pillow Talk’

Vanaf dinsdag 7 april (vanavond) elke week op tv: ‘VIVA Pillow Talk’, waarin bekende en onbekende Nederlanders schaamteloos over hun relatie vertellen. In het nieuwe Net5-programma reageren vijftien stellen op opvallende resultaten uit het grote relatieonderzoek van VIVA.

Actief in de bedstee 

In opdracht van VIVA vroeg onderzoeksbureau Motivaction 1377 mannen en vrouwen naar de ins & outs van hun relatie. De opvallendste resultaten krijgen vijftien bekende en onbekende stellen elke week voorgelegd in het nieuwe Net5-programma ‘VIVA Pillow Talk’.

Zo blijkt niet iedereen even actief in de bedstee: ruim 20% van de ondervraagden heeft geen of minder dan één keer per maand sex, 30% klimt maandelijks zes tot vijftien keer op elkaar en 6% doet het vaker dan vijftien keer.
Ook de bekende stellen praten schaamteloos over hun slaapkamergedrag. Waar zanger Jaap Reesema en vriendin lifestyledeskundige Kim Kötter niet van ophouden weten (“We hebben drie à vier keer per week sex.”), blijkt Q-music-dj Mattie iets minder fortuinlijk: “Ons sexleven is best wel saai. Er wordt weinig besteld uit catalogi en er zijn weinig hulpstukken.”

Huishoudelijke irritaties

Hetzelfde blijkt uit VIVA’s onderzoek: maar liefst 37% geeft aan zijn of haar partner tussen de lakens niet avontuurlijk genoeg te vinden. Een echte turn on? Volgens één op de vijf stellen: als de ander de leiding neemt. Maar, weet presentator Henny Huisman uit ervaring: “Je moet niet opeens die jongen uit je broek halen als zij niet in de stemming is.”

Natuurlijk draait ‘VIVA Pillow Talk’ niet alleen maar om sex. De vijftien stellen praten bijvoorbeeld óók over slechte gewoontes, ‘Ik hou van je’ zeggen, geheimen voor elkaar en wie van de twee de broek aan heeft. Uit onderzoek blijkt dat meer dan één op de drie stellen last heeft van huishoudelijke irritaties. Herkenbaar? Zeker, zegt Lieke, die net als haar vriend Wietze dj is bij Q-music: “Wij doen ieder onze eigen was” – Wietze: “Ja, ik heb ook mijn eigen wasmand.”

#VIVApillowtalk

De eerste aflevering van ‘VIVA Pillow Talk’ is dinsdag 7 april om 22.25 uur te zien bij Net5. Bekijk hieronder een preview van het programma: