28 maart 2014

Bekijk de allerbeste cases van de SpinAwards

Afgelopen donderdag 27 maart vond de SpinAwards Inspiration Day plaats in de Hogeschool van Amsterdam. Alle genomineerden lichtten daar hun werk persoonlijk toe aan de jury. Kijk alle presentaties en interviews terug.

Sanoma was erbij en verzorgde als contentpartner van de SpinAwards de registratie van de presentaties van de genomineerden tijdens de Inspiration Day. Sanoma’s John Olivieira interviewde de hoofd-juryleden over wat ze is opgevallen binnen hun categorie, welke trends ze zien en welke tips ze hebben voor toekomstige inzenders. De video’s zijn te bekijken op het YouTube kanaal van de SpinAwards.

Hoogste aantal inzendingen SpinAwards

De SpinAwards zijn de vakprijzen voor creativiteit in digitale media. De SpinAwards bestaan sinds 1998 en worden georganiseerd door de onafhankelijke Stichting SpinAwards, die zich inzet voor het stimuleren van creativiteit en effectiviteit in digitale media. Dit jaar zijn er maar liefst 545 cases ingezonden. Het hoogste aantal uit de historie van de SpinAwards. De SpinAwards worden op 17 april uitgereikt tijdens SpinAwards Night in Panama te Amsterdam.

 

SpinAwards Inspiration Day – Jury Interview Website – Ronnie Besseling van Fabrique

 

 

SpinAwards Inspiration Day – Jury Interview Media Inzet – Frank Houben van KLM

 

SpinAwards Inspiration Day – Jury Interview Social Media – Astrid Groenewegen van SUE

 

SpinAwards Inspiration Day – Jury Interview Game – Oscar Diele van Spil Games