26 augustus 2013

Belegger.nl lanceert app met gratis realtime koersinformatie

Belegger.nl heeft een nieuwe app gelanceerd met unieke functies. De app biedt beleggers toegang tot het laatste beursnieuws, tips, de nieuwste video’s en columns van experts en geeft beleggers bovendien de mogelijkheid om gratis en zonder inloggen gebruik te maken van ‘realtime streaming koersinformatie’.

De app biedt toegang tot realtime koersen van Euronext indices zoals Amsterdam, Brussel en Parijs. Ook van overige indices is er streaming koersinformatie. De app is zowel beschikbaar voor iPhone als voor Android.

Belegger.nl wil met deze nieuwe app beleggers de mogelijkheid geven om via hun telefoon overal en altijd op de hoogte te blijven van het laatste beleggingsnieuws. In deze roerige beurstijden, vinden beleggers in de app snel en overzichtelijk het laatste nieuws. Ook selecteert de redactie van Belegger.nl het meest relevante nieuws, zodat de belegger met weinig tijd, makkelijk up-to-date blijft. De app heeft daarnaast een bewaarfunctie, om artikelen op een later tijdstip makkelijk terug te lezen.

Jort Koopman, Productmanager Belegger.nl: “Nu Belegger.nl nog intensiever met haar koersleverancier Sharecompany is gaan samenwerken, die ook de koersenwidget voor NU.nl en NUzakelijk faciliteert, zijn we in staat een app te lanceren die naast alle content van de redactie ook betrouwbare en realtime koersinformatie toont. Met deze nieuwe app slaan we dan ook een nieuwe mobiele weg in.”

Belegger.nl is één van de grootste financiële websites voor de particuliere belegger. Belegger.nl is naast Nederland in België actief onder de naam Beursduivel.be waar het de grootste nieuwssite is voor beleggers. Belegger.nl is in 1999 opgericht en heeft als doel om financiële markten transparant en toegankelijk te maken, zodat beleggers betere keuzes en beslissingen op het beleggingsvlak kunnen nemen.

De apps voor Android en iPhone zijn gratis de downloaden:
Belegger.nl iOS: https://itunes.apple.com/nl/app/belegger.nl/id689240415
Belegger.nl Android: https://play.google.com/store/apps/details?id=nl.sanomamedia.belegger&hl=nl

Beursduivel.be iOS: https://itunes.apple.com/nl/app/beursduivel.be/id688851579
Beursduivel.be Android: https://play.google.com/store/apps/details?id=nl.sanomamedia.beursduivel