http://media.zie.nl/e/?v=c2lz8l7fmp68&ads=false&&sanoma_poster_url=http%3A%2F%2Fmedia.zie.nl%2Fm%2Fc2lz8l7fmp68_m.jpg

11 maart 2015

Ben jij de nieuwe partner van VIVA Pillow Talk?

Vanaf dinsdag 7 april presenteert VIVA samen met Net5 VIVA Pillow Talk: een spraakmakend tv-programma waarin bekende en onbekende stellen hun relatie onder de loep nemen. Hoe herinner je je de eerste ontmoeting? Wie heeft de figuurlijke broek aan thuis? Samen koken of take away voor de TV? Wat is jullie favoriete slaappositie? Is jullie seksleven spannend genoeg? Deze en veel meer onderwerpen worden in het nieuwe Net5-programma VIVA Pillow Talk voorgelegd aan 15 bekende en onbekende Nederlandse koppels. Er zijn diverse sponsormogelijkheden voor adverteerders.

Sponsormogelijkheden

Partner zijn van Pillow Talk betekent: direct in contact staan met de 25-34-jarige Nederlander. Je komt terug in diverse VIVA en Net5 uitingen; print, forum, online en TV. Crossmediale sponsormogelijkheden zijn er vanaf €45.000,-.

Ana Henriques, Zendermanager Net5: “Net5 en VIVA passen qua merkwaarden erg goed bij elkaar. Samenwerken ligt niet alleen voor de hand, we zijn er ook van overtuigd dat we zo crossmediaal de prikkelende thematiek van relaties kunnen uitdiepen.”

Vivianne Bendermacher, Hoofdredacteur VIVA: “Dat doen we over alle mediaplatformen heen en we betrekken de kijker en de lezer actief bij de invulling. De programmanaam en de onderwerpen komen rechtstreeks uit de VIVA-community, en natuurlijk gaan we ook voor en na de uitzending online én in print verder.”

Alle elementen van VIVA Pillow Talk komen vanuit de VIVA-community en zo is VIVA weer één stap dichterbij haar ambitie om het grootste full media vrouwenmerk van Nederland te worden. Sla het op! VIVA Pillow Talk is vanaf dinsdag 7 april  in een serie van 8 afleveringen wekelijks om 22.30 uur te zien bij Net5.

Bekijk alle stellen

Meer informatie over sponsormogelijkheden

Vragen of interesse in sponsormogelijkheden? Wees dan snel en neem contact op met Elsbeth Mommaal, elsbeth.mommaal@sbs.nl of Maurien Kreté, maurien.krete@sanoma.com.

Trailer VIVA Pillow Talk