https://www.youtube.com/watch?v=WGOhiApLNQo

9 december 2015

Bereik moeders met videocontent in samenwerking met Ouders van Nu

Online video is niet meer weg te denken uit het leven van jonge moeders. Uit doelgroeponderzoek van Ouders van NU blijkt dat moeders minder tv gaan kijken, zodra er kinderen komen. Pas als de kinderen slapen komen moeders toe aan hun eigen media. Op dat moment grijpen ze steeds vaker naar kanalen waarbij de eigen tijd ingedeeld kan worden, zoals uitzending gemist (78%) en YouTube (93%). Veruit de meeste moeders voelen zich niet aangesproken door platte reclame (81%) en hebben een voorkeur voor gepersonaliseerde content (67%).

Doelgroep bereiken met relevante videocontent

Om mee te kunnen gaan met het veranderende mediagedrag en de behoefte aan relevante informatie biedt Ouders van Nu diverse mogelijkheden om jouw doelgroep ook met relevante videocontent te bereiken. Naast de mogelijkheid van pre-rolls heeft Ouders van Nu een vernieuwd YouTube kanaal met zwangere vloggers, praktische how-to filmpjes, productreviews en advies van deskundigen. Deze video’s produceert Ouders van Nu graag in samenwerking met haar B2B-partners, zodat een (commerciële) boodschap recht in het hart van de juiste doelgroep binnenkomt. De video’s worden naast YouTube ook via de overige kanalen van Ouders van Nu aangejaagd.

Hilde Tholen, hoofdredacteur Ouders van Nu: “Bij het maken van videocontent proberen we de redactionele formule die we voor het blad en de site hanteren ook door te vertalen naar video.”

Mirjam van Deursen, marketeer Nationale Nederlanden: “Voor onze campagne, waarmee we vrouwen willen laten nadenken over hun financiële toekomst, hebben we contact opgenomen met Ouders van Nu. Zij stelden voor om video’s te maken en hebben voor onze doelstelling een creatieve invulling bedacht.”

Meer informatie? sales.nl@sanoma.com of bel 088 5567201.

Videocontentmogelijkheden Ouders van Nu