26 september 2013

Bezoek onze workshop op eDay!

Op 10 oktober is het weer zover: Emerce eDay, het toonaangevende e-business event van de Benelux. Sanoma is Golden Sponsor van dit inspirerende congres. Als relatie krijg je honderd euro korting.

Meer dan 1700 bezoekers verzamelen zich in de Amsterdamse Convention Factory met de grote vraag: What’s next in media, marketing and e-business? Een aantal highlights uit het programma van ruim 70 (internationale) sprekers zijn: Georges-Edouard Dias (Chief Digital Officer L’Oréal), Josh Grau (Head of Brand Strategy Europe van Twitter), Aza Raskin (VP van Jawbone), Ji Lee (Communication Designer van Facebook) en Jon Matonis (lid van de directie van Bitcoin).

Workshop
Namens Sanoma spreekt Marc Stubbé (CCO Sanoma) over ‘From Space to Solutions’. Hij gaat in op de mediaconsumptie en ontwikkelingen in advertising technologie. Welke oplossingen zijn er voor adverteerders om de multichannel customer te bereiken en te inspireren? Om 11.00 uur in zaal 5. De complete line-up en meer informatie is te vinden op Emerceeday.nl/speakers.

Relaties van Sanoma krijgen € 100,- korting op een toegangsbewijs
Relaties van Sanoma kunnen gebruik maken van een speciale eDay aanbieding. Je krijgt € 100,- korting op een toegangsbewijs. Je betaalt € 495,- i.p.v. € 595,-.
Kies bij je inschrijving voor: ‘I have a code’. Code in: EDAY30SAAO

Sanoma stand
We staan met onze stand op de Playground. Je bent van harte welkom om even bij te praten en voor een borrel aan het eind van de dag.