19 oktober 2019

BLIJE BOLLE BUIKEN EN BABY’S OP HET IN DE WOLKEN FESTIVAL

16.900 papa’s en mama’s (in spé) bezoeken tweede editie van festival van Ouders van Nu

De tweede editie van het In de wolken Festival heeft in 3 dagen tijd 16.900 (aanstaande) jonge ouders ontvangen in de Expo Haarlemmermeer. Tijdens dit evenement, geopend door oud-hockeyinternational én columnist van Ouders van Nu, Naomi van As, konden aanstaande ouders en papa’s en mama’s die net een kindje hebben gekregen volop shoppen, informatie krijgen van experts en inspiratie opdoen.

In één dag goed voorbereid
Met praktische workshops zoals ‘relaxed bevallen’, masterclasses en workshops van Ouders van Nu, tips voor het geven van borstvoeding, een kinderwagen testparcours en heel veel voorbeeld babykamers en de leukste kleding voor baby’s was het mogelijk je in één dag helemaal voor te bereiden op de komst van een baby. Ouders die kortgeleden een kindje hebben gekregen konden terecht bij lezingen over opvoeden, shops met de leukste accessoires en producten voor de eerste jaren van een kindje.

Bezoekers waren enthousiast over de opzet van het nieuwe festival: “Niet te groot maar wel heel veel leuke unieke merken om lekker te shoppen.” Net als de standhouders, zoals Invented 4 Kids: “Wij zijn echt fan van dit festival. De doelgroep die hier rondloopt vind je echt nergens.”

Met een breed assortiment van bekende merken zoals Babypark, Bugaboo, RIVM, La Roche-Pasay, Medela, Urban Iki en Johnny Loco werd dan ook volop geshopt door de bezoekers. Zowel voor grote items zoals babykamers en kinderwagens als voor accessoires, kleding en praktische benodigdheden. Ook de persoonlijk gesprekken voor stylingadvies voor de babykamer waren populair. Meest opvallende innovatie was de elektrische kinderwagen waar veel belangstelling voor was.

De volgende editie van het In de wolken Festival vindt plaats van 8 t/m 10 oktober 2020.

www.indewolkenfestival.nl.