http://media.zie.nl/e/?v=m1fz9hofk5c7

2 april 2012

Brand bier drinkende PVV’ers meeste seks

Rokende en bier drinkende PVV-stemmers hebben de meeste seks. Dat kan geconcludeerd worden uit een peiling die Maurice de Hond deed voor WTF.nl . Mensen die op Geert Wilders Partij voor de Vrijheid stemmen, hebben niet alleen de meeste bedpartners in hun leven gehad maar hebben ook het vaakst per maand seks. Voor je seksleven is het niet verstandig om op het CDA of de SP te stemmen.

Maurice de Hond vroeg voor WTF.nl 3500 mensen naar hun politieke voorkeur, het merk bier dat ze drinken en hun seksleven. Deze representatieve steekproef leverde opvallende cijfers op. Lees het artikel op WTF.nl

WTF.nl is vandaag gelanceerd en is daarmee Nederlands eerste online tabloid. De bezoeker vindt er vermakelijk nieuws uit binnen- en buitenland. Met berichten die verbazen en opmerkelijke verhalen uit de entertainmentbranche die je met je sociale netwerk wilt delen.

WTF.nl
De naam van de site staat voor Wat Tekst en Fotos en is tevens een duidelijke knipoog naar de Engelse betekenis van de afkorting What the Fuck. Daarmee geven we de luchtigheid en nonchalance van het nieuws dat we brengen weer, aldus Dennis van Luling, editorial manager WTF.nl. Bekijk de video .

Daily snacks en eye candy
De vormgeving van de site is vooral bijzonder door de rol van het opvallende beeld, waarmee de lezer meteen in het nieuws wordt getrokken. De site bevat naast opmerkelijk en entertainment nieuws uit het binnen- en buitenland een aantal terugkerende items: de Daily Snacks. Deze nieuwssnacks zijn terugkerende redactionele formats die met lijstjes, slideshows en videos gevuld worden en de consument activeren om vaker terug te komen: denk hierbij aan een dagelijkse poll, een Hot or Not en Versus-item, Best-of-web Video of de fotos van de dag.

iPhone en Android app
Naast de online en mobiele site is WTF.nl ook via een iPhone en Android app te volgen. Ook de WTF.nl iPad app zal binnenkort beschikbaar zijn. De apps zijn gratis te downloaden:
iPhone app
Android app