• AutoWeek Classics

    Passie voor klassiekers, youngtimers en sportscars

AutoWeek Classics is maandelijks gevuld met minimaal 124 pagina’s prachtige verhalen, tests en proefritten met de mooiste klassiekers, youngtimers en sportscars. Inclusief 60 pagina’s met het meest complete klassiekeraanbod van ruim 5.000 klassiekers.

AutoWeek Classics is een prachtige aanvulling van het populaire merk AutoWeek. Lift mee op dit redactionele umfeld en bereik jouw doelgroep!

AutoWeek Classics

richt zich op mannen tussen de 35 en 65 jaar

wordt gemaakt door de redactie van AutoWeek

heeft een bereik van 133.400 per editie

bereikt maandelijks ruim 7.800 abonnees

Mogelijkheden

Branded content

Branded content is een perfecte manier om mee te liften op het redactionele umfeld van AutoWeek Classics. De content wordt opgebouwd met de look and feel en tone of voice van dit magazine. Op deze manier gaat jouw artikel mee in de stroom van het blad en krijgt de lezer het gevoel van een redactioneel artikel. Advertorials en samenwerkingsproducties zijn hier een goed voorbeeld van.

Abonneebrief

Meegeseald in de oplage biedt de abonneebrief de mogelijkheid om als merk opvallend en snel brandexposure te realiseren onder AutoWeek Classics abonnees. Voor jou als adverteerder een mooie propositie, omdat jij op deze manier gericht een cadeautje weg kan geven aan de doelgroep. Op deze manier kom jij binnen in de gedachtegang van onze lezers.

Coverpas

De AutoWeek Classics coverpas is een product met toegevoegde waarde voor zijn lezers en daarom een zeer effectieve branding- en conversietool voor jou als adverteerder. Deze pas wordt letterlijk bevestigd op de cover van AutoWeek Classics en in het magazine ondersteund met een krachtige 1/1 of 2/1 pagina.

Plus proposities

Binnen de huidige mogelijkheden zijn natuurlijk nog veel meer opties te bedenken. Afwijkende advertentieformaten, folders, plakkaarten, speciale inkten, geuren, outserts of zelfs een cover in jouw stijl! Wij staan voor je klaar met een passende merkuiting voor optimale exposure!

Bereik, tarieven en formaten

Benieuwd naar het bereik, tarieven en formaten van al onze merken?
Klik dan hier!