• Donald Duck Extra

    Het vrolijkste maandblad van Nederland

Naast marktleider in het Nederlandse kids segment is Donald Duck weekblad het grootste familie- en mannenblad. Om de lezers EXTRA Donald Duck plezier te bieden, brengt de redactie van Donald Duck iedere vier weken Donald Duck Extra uit. Een blad vol EXTRA spannende, EXTRA lange en EXTRA grappige stripverhalen van Donald Duck, de neefjes, oom Dagobert, Katrien en andere bekende inwoners van Duckstad. Jouw EXTRA portie Donald Duck bomvol avontuur!

Dus wil je awareness creëren en de Donald Duck Extra doelgroep inspireren en informeren? Daar kunnen wij bij helpen. Met de advertentiemogelijkheden binnen Donald Duck Extra communiceer je op een speelse, educatieve en aantrekkelijke manier met de doelgroep.

Donald Duck Extra

richt zich op kinderen tussen de 8 en 14 jaar

is de perfecte aanvulling van Donald Duck weekblad

heeft iedere vier weken een verspreidingsoplage van 65.000

heeft ruim 54.500 abonnees

Mogelijkheden

Advertorial

Een advertorial is een perfecte manier om mee te liften op het redactionele umfeld van Donald Duck Extra. Deze content is opgebouwd met de look and feel en tone of voice van het magazine. Op deze manier gaat jouw artikel mee in de stroom van het blad en krijgt de lezer het gevoel van een redactioneel artikel.

Puzzelpagina met weetjes over…

Middels deze advertorial kom jij al ‘quizend’ en ‘puzzelend’ onder de aandacht bij de Donald Duck Extra doelgroep. Een educatieve manier om jouw boodschap over te brengen.

Doordrukken van de editie om uit te delen      

Meer oplages van jouw editie om te verspreiden? Wij regelen dit voor jou. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Plus proposities

Binnen de huidige mogelijkheden zijn natuurlijk nog veel meer opties te bedenken. Afwijkende advertentieformaten, folders, plakkaarten, speciale inkten, geuren, outserts of zelfs een cover in jouw stijl! Wij staan voor je klaar met een passende merkuiting voor optimale exposure!

Meer weten?

Neem contact met ons op!

Bereik, tarieven en formaten

Benieuwd naar het bereik, tarieven en formaten van al onze merken?
Klik dan hier!