• Donald Duck Junior

    Het vrolijkste blad voor jonge kinderen

Donald Duck weekblad is niet alleen marktleider in het Nederlandse kids segment maar ook het grootste familie- en mannenblad. Om ook jonge lezers het plezier van dit vrolijke weekblad te bieden, geeft de redactie een Donald Duck Junior uit. Hiermee leren Donald-ukjes vanaf 5 jaar spelenderwijs lezen. Donald Duck Junior staat elke twee weken vól leuke stripverhalen, puzzels en spelletjes voor beginnende lezers. Dankzij de overzichtelijke plaatjes, ruime tekstballonnen en grotere letters kan de doelgroep lekker genieten van de avonturen van de populaire stripfiguren. Bereik jouw doelgroep, en natuurlijk ook de vaders en moeders en claim een redactioneel umfeld van Donald Duck Junior.

Donald Duck Junior

richt zich op kinderen tussen de 5 en 8 jaar

is de voorloper van de Donald Duck

verschijnt elke twee weken met een verspreidingsoplage van ruim 18.000

heeft ruim 14.500 abonnees

Mogelijkheden

Advertorial

Een advertorial is een perfecte manier om mee te liften op het redactionele umfeld van Donald Duck Junior. Deze content is opgebouwd met de look and feel en tone of voice van het magazine. Op deze manier gaat jouw artikel mee in de stroom van het blad en krijgt de lezer het gevoel van een redactioneel artikel.

Puzzelpagina met weetjes over…

Middels deze advertorial kom jij al ‘quizend’ en ‘puzzelend’ onder de aandacht bij de Donald Duck Junior doelgroep en de meelezende vaders en moeders. Een educatieve manier om jouw boodschap over te brengen.

Doordrukken van de editie om uit te delen

Meer oplages van jouw editie om te verspreiden? Wij regelen dit voor jou. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Plus proposities

Binnen de huidige mogelijkheden zijn natuurlijk nog veel meer opties te bedenken. Afwijkende advertentieformaten, folders, plakkaarten, speciale inkten, geuren, outserts of zelfs een cover in jouw stijl! Wij staan voor je klaar met een passende merkuiting voor optimale exposure!

Meer weten?

Neem contact met ons op!

Bereik, tarieven en formaten

Benieuwd naar het bereik, tarieven en formaten van al onze merken?
Klik dan hier!