• Katrien Duck

    Het vrolijke blad voor meiden

Katrien Duck is de vrouwelijke tegenhanger van Donald Duck. Haar vrolijke blad staat vol met strips, hier en daar afgewisseld met korte redactionele items. Wil je awareness creëren en de Katrien Duck doelgroep inspireren en informeren? Hier kunnen wij  je bij helpen. Met de advertentiemogelijkheden binnen Katrien Duck communiceer je op een speelse en educatieve manier met de Katrien meiden.

Katrien Duck magazine

richt zich op meiden van 6-12 jaar

heeft een totale oplage van bijna 16.000

is stiekem heel leerzaam

is als een vriendinnetje voor haar doelgroep

Branded content

Branded content is een perfecte manier om mee te liften op het redactionele umfeld van Katrien Duck. De content wordt opgebouwd met de look and feel en toon of voice van dit magazine. Op deze manier gaat jouw artikel mee in de stroom van het blad en krijgt de lezer het gevoel van een redactioneel artikel. Advertorials en samenwerkingsproducties zijn hier een goed voorbeeld van.

Puzzelpagina met weetjes over

Middels deze advertorial kom jij al ‘quizend’ en ‘puzzelend’ onder de aandacht bij de Katrien Duck doelgroep. Een educatieve manier om jouw boodschap over te brengen.

Plusproposities

Binnen de huidige mogelijkheden zijn natuurlijk nog veel meer opties te bedenken. Afwijkende advertentieformaten, folders, plakkaarten, speciale inkten, geuren, outserts of zelfs een cover in jouw stijl! Wij staan voor je klaar met een passende merkuiting voor optimale exposure!

Meer weten?

Neem contact met ons op!

Bereik, tarieven en formaten

Benieuwd naar het bereik, tarieven en formaten van al onze merken?
Klik dan hier!