• NUjunior

    De nieuwswebsite voor kinderen

NUjunior is een nieuwswebsite speciaal voor kinderen. Het is speciaal voor kinderen van zeven tot twaalf jaar, die op de basisschool zitten en nieuwsgierig zijn naar wat er in de wereld gebeurt. NUjunior is compleet ingericht om kinderen op een toegankelijke manier in aanraking te laten komen met het nieuws en ze de mogelijkheid te bieden om mee te praten over actuele gebeurtenissen.

Bereikcijfers

290.000

Bezoekers

500.000

Pageviews

Bron: Google Analytics / NOBO (2019-01-01)

Mogelijkheden

Artikel gesponsord

Op de voorpagina van NUjunior is binnen de verschillende rubrieken ruimte voor een gesponsord artikel. Deze is 24 uur zichtbaar en wordt voorzien van een advertentiekenmerk met de tekst ‘Advertentie:’ en het logo van de adverteerder. Zo is het voor jonge gebruikers direct duidelijk dat het artikel van een commerciële partner afkomstig is. Daarnaast is het ook mogelijk om een quiz in te zetten of een poll. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Video gesponsord

Op de voorpagina is het mogelijk een gesponsorde video te integreren. Dit is bestaande content van een adverteerder, denk bijvoorbeeld aan een filmtrailer of -teaser. Deze video staat 24 uur op de voorpagina van NUjunior. Het is ook mogelijk om een branded video in te zetten op de voorpagina van NUjunior. In co-productie met NUstudio en de (commerciële) redactie van NUjunior kan er content gemaakt worden.