• NUsport

    Het online sportplatform van Nederland

NUsport is het online platform voor de sportliefhebber. NUsport is altijd op de hoogte van het laatste nieuws en zorgt ervoor dat de doelgroep volledig up to date blijft. Om de sportliefhebber optimaal te bedienen heeft NUsport een vernieuwende app voor iOS en Android gelanceerd. Vol met verslaggevers ter plaatse, achtergronden, columns en liveblogs met veel ruimte voor foto’s, video’s en statistieken. Natuurlijk zendt NUsport ook de goed bekeken champignons league wedstrijden uit! Binnen al deze media uitingen hebben wij alle ruimte voor jou als adverteerder. Dus lift mee op dit enorme bereik en claim een redactioneel umfeld.

NUsport is

1.500.000 pageviews per week

wekelijks 500.000 unieke gebruikers

483.836 unieke bezoekers

Commercial post

Met de commercial post is het mogelijk gericht op specifieke doelgroepen, content in te kopen. Je kunt hen targeten op een specifieke rubriek of op een specifieke audience. Deze content uiting wordt tussen de artikelen en onder de artikelen op NU.nl in de apps en op desktop getoond.

Smarticle

De smarticle is een sponsored article dat native, in een soortgelijke vorm als een redactioneel artikel, wordt gebracht in de app en op de website van NU.nl. Met de smarticle kun je je sponsored article, sponsored video, liveblog- of stream of engagementtool aanjagen.

Plusproposities

Binnen de huidige mogelijkheden zijn natuurlijk nog veel meer opties te bedenken. Neem gerust contact met ons. Wij denken graag mee over jouw perfecte merkuiting.

Bereik, tarieven en formaten

Onderstaand kan je het bereik, de tarieven en formaten van de advertenties op NUsport vinden. Benieuwd hoe dit uitpakt bij al onze titels
Klik dan hier!