• Scholieren.com

    Het grootste jongerenplatform van Nederland en Vlaanderen

Scholieren.com is de populairste scholierensite van Nederland. Het is de online plek waar scholieren elkaar kunnen helpen met huiswerk, weetjes kunnen uitwisselen en waar zij toffe studieblogs kunnen vinden. Niet gek dat scholieren.com een naamsbekendheid geniet van 85%!

Online

Scholieren.com is het grootste jongerenplatform in Nederland. De site heeft een naamsbekendheid van 85% onder Nederlandse middelbare scholieren (vmbo, havo & vwo) en zij bezoeken de site meerdere keren per maand. Op Scholieren.com helpen scholieren elkaar door huiswerk te delen in de uitgebreide huiswerkdatabase. Daarnaast heeft Scholieren.com een goedlopende blog waarop zij posten over alles wat ze meemaken, een videoplatform met uitlegvideo’s van docenten en een forum.

Lees meer!

Online video

Gebruik een online video om de doelgroep snel en effectief kennis te laten maken met jouw product. Ons online format is een zeer geschikte plek om jouw online video te plaatsen. Natuurlijk kun jij deze video’s ook embedden op jouw eigen kanalen. Wij inspireren je graag met alle mogelijkheden.

Lees meer!

Social

De volgers van Scholieren.com blijven graag op de hoogte van het laatste nieuws. Dankzij de vele reacties, likes en reposts geniet Scholieren.com van een zeer actief netwerk. Profiteer van deze influential positie en laat de volgers kennismaken met jouw product.

Lees meer!

Bereik jouw doelgroep

7,4 miljoen

pageviews per maand

18.057

social media volgers

“Scholieren.com is het grootste platform vóór en door jongeren in Nederland en België. Scholieren.com stelt scholieren in staat om huiswerk met elkaar te delen en biedt daarnaast een blog met levensverhalen van scholieren, een platform met uitlegvideo’s en een forum.”

De scholieren.com doelgroep

is een middelbaarscholier tussen de 12-19 jaar

zoekt doelgericht naar informatie m.b.t. middelbare schoolvakken

zit middenin een havo/vwo opleiding

heeft interesse in showbizz, wetenschap, sport en food

Meer weten?

Neem contact met ons op!