• Startpagina

    Jouw perfecte startpunt op het internet

Startpagina behoort tot de top 5 grootste domeinen van Nederland. Startpagina.nl biedt een selectie van de beste websites, overzichtelijk opgedeeld in categorieën als mode, winkels, vakantie, telecom, finance, automotive en actualiteiten, zowel op desktop, tablet als mobiel. In combinatie met vragenplatform GoeieVraag kunnen alle doelgroepen op Startpagina op hun eigen manier zoeken, en vinden.

Startpagina.nl

3.409.000

Online

9.121

Social

Startpagina home

De samenstelling van de websites op Startpagina.nl wordt bepaald door de redactie, waardoor kwaliteit en relevantie voor de bezoeker gewaarborgd blijven. Startpagina biedt met de homepage en zoekmachine de mogelijkheid om de gebruiker zowel in de oriëntatie- als in de aankoopfase te bereiken. Dit maakt Startpagina een interessant kanaal voor performance based advertising

GoeieVraag

Op GoeieVraag kunnen bezoekers vragen stellen die door gebruikers direct worden beantwoord. Door de jaren heen is er een rijk gevulde database van meer dan 600.000 vragen & antwoorden ontstaan. Met gemiddeld 14.000.000 pageviews per maand en een uniek bereik van 350.000 is het mogelijk om via GoeieVraag in korte tijd een groot publiek te bereiken. Daarnaast kan je vanwege de duidelijke categoriale indeling gericht adverteren.

Startpagina thema’s

Startpagina heeft ruim 6.800 themapagina’s met linkverzamelingen over de meest uiteenlopende onderwerpen. Allen onderhouden door enthousiaste partners met een speciale belangstelling voor het onderwerp. Het doel is het maken van een heldere, relevante pagina door het aanbieden van links naar actuele en relevante websites over het onderwerp. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de beheerders.

Startpagina Search

Startpagina Search is de zoekmachine van Startpagina. Naast een gecureerde voorselectie van de beste websites biedt Startpagina met de zoekmachine een nog completer aanbod van relevante websites. Startpagina search wordt dagelijks door 150.000 bezoekers gebruikt, die meer dan 450.000 zoekopdrachten doen. Startpagina Search biedt daarmee adverteerders de mogelijkheid gebruikers op het meest relevante moment te bereiken.

 

 

Display mogelijkheden

Met display op Startpagina zorg je voor een verhoogde impact met een groot bereik binnen een brede en koopgerichte doelgroep. 66% van de gebruikers gebruikt Startpagina.nl voor het opdoen van inspiratie en om te oriënteren op een aankoop.

Data insights

Startpagina biedt jou als adverteerder graag een rapportage met de customer journey naar jouw product. Deze rapportage geeft bijvoorbeeld weer hoe vaak en op welke adverteerders er binnen Startpagina.nl geklikt is voordat er een conversie plaats heeft gevonden. Daarnaast biedt het de mogelijkheid om te zien met welke andere adverteerders je het meeste wordt vergeleken op Startpagina en welke zoektermen het meeste hebben bijgedragen aan de conversie. Daarnaast kan Startpagina inzicht bieden in de mogelijke potentie op brancheniveau.

Bereik, tarieven en formaten

Benieuwd naar het bereik, tarieven en formaten van al onze merken?
Klik dan hier!