• Stijlvol Wonen

    Warm, hedendaags, gezellig en tijdloos

Stijlvol Wonen speelt volledig in op de groeiende vraag naar interieurs die allure, eenheid en rust uitstralen. Het magazine van Stijlvol Wonen wordt acht keer per jaar uitgegeven en staat vol met interieurreportages, inspirerende stylingprodducties, shoppingtips en stijlvolle logeeradresjes. Tel daar een mooie interactieve website bij op en je begrijpt dat Stijlvol Wonen jou in contact brengt met 60% van de Nederlandse en Belgische vrouwen die een warme, hedendaagse woonstijl prefereren.

Magazine

Stijlvol Wonen is het lijfblad voor wie houdt van een pure, warme en tijdloze woonstijl. Lezeressen halen inspiratie uit de ruime selecte binnenkijkers, styling adviezen en de prachtig samengestelde moodboards.

Meer weten?

Online

De online bezoekster blijft graag dagelijks op de hoogte van de laatste woongerelateerde trends. De website staat vol prachtige producten, binnenkijkers, moodboards en nog veel meer. Omdat deze webpagina nauw verbonden is met de website van het vooraanstaande merk vtwonen, geniet Stijlvol Wonen van een enorme exposure en een dubbele autoriteit op het gebied van interieur en styling.

Meer weten?

Nieuwsbrief

Bereik 65.00 nieuwsbriefabonnees met jouw merkuiting!

154.000

Print

60.794

Social

94.500

bezoekers vt wonen&design beurs

Stijlvol wonen lezeres

is tussen de 35-60 jaar

maakt bewuste keuzes

is hoog opgeleid

heeft kwaliteit, duurzaamheid en esthetiek als belangrijkste waarden

"Stijlvol Wonen brengt elke editie een ruime selectie unieke interieurreportages over upscale woningen in een kenmerkende pure en tijdloze stijl."

Meer weten?

Neem contact met ons op!