• hettestpanel.nl

    Versterkt jouw branded content met de mening van de consument

Hettestpanel.nl achterhaalt de mening van de consument over producten, diensten of relevante thema’s voor jouw merk of product. Consumenten worden geactiveerd om een product te testen of mening te delen over een bepaald onderwerp. Door middel van eigen researchers voert hettestpanel.nl gedegen onderzoek uit op een gesegmenteerde groep testers of geïdentificeerde groep kopers.

Dankzij hettestpanel.nl heb jij inzichten en claims in handen waarmee je unieke branded content kun creëren die jouw commerciële boodschap versterkt en jouw doelgroep overtuigt.  Oók biedt hettestpanel.nl mogelijkheden om ratings en reviews on-pack, outdoor, op de winkelvloer of via andere mediakanalen te communiceren middels een licentie.

Peer-to-Peer reviews werkt!

Ruim 60% heeft meer vertrouwen in producten/diensten met een kwaliteitslabel en gaan sneller over tot aankoop daarvan

Ruim 70% laat beoordelingen van andere consumenten sterk meetellen bij aanschaf van een product

94% van de aankopen worden gedaan op producten die beoordeeld zijn met 4 sterren of hoger

De mogelijkheden

Testing

Een representatieve doelgroep (max N=500) uit de database van hettestpanel.nl wordt uitgenodigd om jouw product te testen. Deze doelgroep geeft middels 10 vragen gestructureerd feedback. De uiteindelijke testresultaten bieden bruikbare inzichten die jij vervolgens kan verwerken in een branded content campagne. In samenwerking met de redacties van DPG Media wordt met deze uitkomsten prachtige branded content gemaakt om deze vervolgens via haar crossmediale kanalen te verspreiden.

Peiling

Een representatieve doelgroep (N=500) uit de database van hettestpanel.nl wordt uitgenodigd om deel te nemen aan een peiling. Deze doelgroep geeft middels 10 vragen hun mening over een onderwerp / thema. De resultaten werken zeer versterkend wanneer deze worden verwerkt in jouw branded content campagne. Ook deze uitkomsten lenen zicht perfect voor prachtige branded content, welke wij voor jou via onze crossmediale kanalen kunnen verspreiden.

Rating & Reviews door shoppers

Naast testers geven ook shoppers graag hun mening. Door een unieke samenwerking tussen hettestpanel.nl en SCOUPY worden shoppers op basis van kassabondata uitgenodigd om hun mening te geven over een aangeschaft product. N.a.v. kassabondata vraagt hettestpanel.nl minimaal 1.000 recente kopers om jouw product een rapportcijfer en/of review te geven. Deze rating of reviews kunnen gecommuniceerd worden in campagnes, op jouw verpakking of winkelvloer.

Handzame rapportage

hettestpanel.nl rapporteert de resultaten van een review, test of peiling altijd met een overzichtelijke infographic. Deze infographic wordt standaard in de look-and-feel van hettestpanel.nl opgemaakt, maar kan op aanvraag ook afgestemd worden op de kleurstelling van jouw merk.

Daar stopt het niet!

Uit een rapportage van hettestpanel.nl ontstaan onafhankelijke productclaims, zoals “Beoordeeld met een 8,3”, “Aanbevolen door 3 op de 4 vrouwen”, “80% zou het nogmaals kopen”, welke binnen DPG Media een jaar lang onbeperkt te gebruiken zijn. Hettestpanel.nl biedt daarnaast ook de mogelijkheid om tegen een meerprijs een hettestpanel.nl-certificering te kopen.

Meer weten?

Neem contact met ons op!

Bereik, tarieven en formaten

Benieuwd naar het bereik, tarieven en formaten van al onze merken?
Klik dan hier!