• Totaal TV

    De tweewekelijkse TV-gids met de meeste zenders

Totaal TV is dé on- en offline plek voor de digitale televisiekijker. Totaal TV is de enige gids die uitgebreid informeert over alle (digitale) ontwikkelingen van liefst 105 digitale zenders. Zowel het magazine als de website is overzichtelijk, zodat de consument direct kan vinden wat hij zoekt. Dankzij de unieke informatie en overzichtelijkheid heeft Totaal TV een flink bereik.

Magazine

Totaal TV valt iedere twee weken bij de digitale televisiekijker op de mat. Met haar uitgebreide en overzichtelijke informatie over alle ontwikkelingen omtrent liefst 105 digitale televisiezenders is deze gids perfect voor televisiekijkers. Totaal TV neemt een prominente plaats in binnen vele huishoudens: de perfecte plek voor jou als adverteerder om bij vele gezinnen onder de aandacht te komen

Lees meer!

Online

Via Totaal TV online kan de digitale televisiekijker alle informatie vinden die nodig is om ontspannen te genieten van de nieuwste films, programma’s en series. Dankzij een overzichtelijke gids, het laatste nieuws, tests, interviews en nog veel meer biedt het online platform van Totaal TV voldoende mogelijkheden voor jou als adverteerder. Lift mee op dit unieke platform en claim een redactioneel umfeld!

Lees meer!

Social

De volgers van Totaal TV blijven graag op de hoogte van haar laatste nieuws. Dankzij de vele reacties, likes en reposts geniet Totaal TV van een zeer actief netwerk. Profiteer van deze influential positie en laat onze volgers kennismaken met jouw product.

Lees meer!

Bereik jouw doelgroep

127.000

Print

601.000

Online

3.557

Social

“Totaal TV biedt met overzichtelijke crossmediale content de televisiekijker alle nodige informatie over 105 digitale televisiezenders. Zo hoeft de doelgroep niets te missen en kunnen zij ontspannen genieten van de nieuwste films en series”

Totaal TV lezers

zijn mannen en vrouwen tussen de 35-65 jaar

hebben uiteenlopende gezinssamenstellingen

houden de ontwikkelingen binnen digitale televisie in de gaten

zijn erg geïnteresseerd in techniek en gadgets

Meer weten?

Neem contact met ons op!