• VIVA mama

    Stoer, sprankelend en sexy

VIVA Mama is een speciale uitgave van VIVA voor vrouwen die zwanger zijn of dit willen worden en moeders van kinderen tot vijf jaar.

VIVA brengt 8x per jaar de special VIVA Mama uit. Voor (aanstaande) moeders van kleine kinderen die graag op de hoogte zijn van de laatste trends, maar ook op zoek zijn naar persoonlijke verhalen en praktische tips. Alle fases van het moederschap komen aan bod: van (voor) de zwangerschap tot het moment dat je je kind voor het eerst naar de basisschool brengt, en alles daartussenin.

No-nonsens verhalen over de zwangerschap en het moederschap, dat is wat je krijgt met VIVA Mama. Serieuze verhalen, maar vaak ook met een knipoog. We geven tips en handvatten hoe om te gaan met de uitdagingen van het moederschap. Daarnaast ook lekker veel persoonlijke verhalen, mooie beeldreportages en grappige en herkenbare columns. Maar VIVA Mama gaat over meer dan zwanger zijn en het moederschap alleen. En dus lees je ook alles over liefde en seks, werk en geld en word je op de hoogte gehouden van de laatste mode-, beauty- en woontrends.

Magazine

VIVA Mama is hét sprankelende en betaalbare magazine is voor jonge stoere moeders dat gaat over henzelf, en niet alleen maar over de verzorging van baby’s en peuters. Zij is. Lift mee op het enorme bereik dankzij de inzet van zeer impactvolle advertentie uitingen.

Lees meer

Online

Onderdeel van VIVA.nl is het VIVA-forum, de grootste digitale vrouwen-community van Nederland. Ook op het VIVA forum is moederschap een veelbesproken onderwerp. De forumpijlers ‘Zwanger’ en ‘Kinderen’ zijn samen verantwoordelijk voor ruim 2,9 miljoen pageviews per maand.

Lees meer

Social

Viva Mama heeft een actief social media netwerk. Lift mee op deze influential positie en laat onze volgers kennismaken met jouw product.

Profiteer van onze crossmediale mogelijkheden zodat jij, zowel on- als offline, zichtbaar bent!

Bereik jouw doelgroep

322.200

Print

812.000

Online

55.000

Social

21.530.000

Pageviews

32.500

oplage

“VIVA is al 45 jaar hét merk voor de jonge vrouw. VIVA is stoer, sprankelend en smaakvol, met veel aandacht voor fashion, werk, sex en reizen. Dankzij het businessvrouwenevent VIVA400 en onze sterke crossmediale platformen hebben wij een krachtige band met onze doelgroep”

De VIVA vrouw

is tussen de 25 en 45 jaar met kinderen van 0 tot 5 jaar

is een jonge stoere moeder

wordt graag geïnspireerd op het gebied van fashion, beauty, reizen, uitgaan en gezonde voeding

geeft haar eigen verdiende geld uit aan dingen waar zij blij van wordt

Meer weten?

Neem contact met ons op!