• WONEN Landelijke Stijl

    Het grootste landelijke woonblad van Nederland en België

WONEN Landelijke Stijl/Maisons de Charme staat al jaren bekend als de referentie voor landelijke stijl en is uitgegroeid tot de absolute marktleider op het gebied van klassiek, landelijk en tijdloos wonen in Nederland én België. Haar spin-offs, productbranding, bijlagen, gelijknamige boeken en een eigen webshop maken dat WONEN Landelijke Stijl een onontkoombaar merk is voor wie houdt van de landelijke woonstijl.

Magazine

Elke twee maanden valt WONEN Landelijke Stijl op de mat bij de vrouwen van Nederland, België en Wallonië. WONEN Landelijke Stijl is daarmee uniek binnen haar niche, en is dan ook de stijlicoon voor klassiek en tijdloos wonen. Voor jou als adverteerder de perfecte plek om een zeer brede vrouwelijke doelgroep aan te spreken.

Lees meer!

Online

WONEN Landelijke Stijl biedt adverteerders effectieve mogelijkheden voor awareness, activatie en conversie, door middel van inzet van zeer opvallende display uitingen of branded content oplossingen. Branded content wordt vaak gedeeld door de consument en in combinatie met nieuwsbrieven en social media kan er in korte tijd een groot additioneel bereik worden opgebouwd.

Meer weten?

E-Commerce

Binnen e-commerce maakt WONEN Landelijke Stijl de link met de zeer succesvolle webshop van vtwonen.nl. Deze unieke one stop shop voor woonproducten, inspiratie en praktische informatie maakt wonen leuk voor iedereen. Via Twitter, Facebook en Pinterest houden we volgers en fans op de hoogte van acties en trends en gaan wij de dialoog aan met bezoekers. Naast de vtwonen collectie vind je in de webshop ruim 30.000 producten van 600 andere merken. Hier kan jouw product ook tussen staan.

Nieuwsbrief

Iedere vrijdag bereikt WONEN Landelijke Stijl ruim 202.300 nieuwsbrief abonnees. Hier kan jouw branded content ook tussen staan!

239.000

Print

144.362

Social

94.500

bezoekers vt wonen&design beurs

“WONEN Landelijke stijl is al jarenlang dé referentie voor wie van de landelijke woonstijl houdt. Elk nummer laat mensen binnenkijken in de mooiste interieurs. Daarnaast inspireert de redactie voortdurend via nieuwsbrieven, Facebook, Instagram, de eigen website en webshop”

De WONEN Landelijke Stijl lezeres

is tussen de 35-54 jaar

hecht veel waarde aan een warm interieur

combineert werk met gezin

is hoog opgeleid

Meer weten?

Neem contact met ons op!